Abiznis

ROĆEN: Rudnik uglja preuzeli nestručni i nekompetentni ljudi

rocenok
S
edam članova Odbora direktora direktora Rudnika uglja, savjetnik i novi izvršni direktor koji od nedavno rukovode tim preduzećem nijesu iz rudarske struke i nemaju ni jednog radnog dana u proizvodnji, kazao je smijenjeni izvršni direktor pljevaljskog preduzeća Vuk Roćen.

ROĆEN: Rudnik uglja preuzeli nestručni i nekompetentni ljudi
Portal AnalitikaIzvor

„Da li se nekao zapitao kako nestručni i nekompetentni ljudi mogu da upravljaju Rudnikom uglja? Kao čovjek sa 37 godina radnog iskustva u Rudniku, koji je prošao sva radna mjesta, bojim se da ovakvim Odborom direktora Rudnik uglja nema svijetlu budućnost i da će ga voditi putem u propast“, navodi se u saopštenu Roćena koji je jutros objavio podgorički dnevnik „Dan“.

„Sadašnji i bivši odbori direktora predvođeni Vladanom Dubljevićem i Zoranom Gospićem, osionim, nestručnim i nasilničkim ponašanjem pokušavaju da obesmisle vođenje Rudnika, ostvarene rezultate koje su godinama stvarale generacije rudara po kojima je kompanija poznata, naveo je Roćen, dodajući da će se žaliti sudu.

„Prije devet dana je održana nelegalna i nelegitimna sjednica Odbora na kojoj nije bilo kvoruma jer su na njoj prisustvovala samo tri člana od sedam.Ostali članovi su se samo povremeno javljali telefonom što je potpuno nezakonito i u suprotnosti sa važećim statutim i pravilnikom preduzeća, zaključio je Roćen.

Portal Analitika