Abiznis

"Plantaže” počele prodaju vinskog grožđa

plantaze
K
ompanija "13. Jul - Plantaže" a.d. Podgorica je otpočela sa prodajom vinskog groždja. Radi se o sortama crnog i bijelog grožđa za koje je utvrđena cijena od 0,80 €/kg (sa PDV-om), saopšteno je iz te kompanije.

"Plantaže” počele prodaju vinskog grožđa
Portal AnalitikaIzvor

Iz sektora prodaje i marketinga kompanije "13. Jul - Plantaže" saznajemo da su se za ovakav korak odlučili zbog činjenice da su, u Crnoj Gori, uslijed ovogodišnjih teških vremenskih prilika za uzgoj, posebno, vinskih kultura groždja, mnogi vinogradari ostali bez roda u vinogradima ili da će imati osjetan pad prinosa po čokotu te da će stoga imati i problem da odliju i količinski i kvalitetom ovogodišnji vinski proizvod.

Iz tog razloga u Plantažama su odlučili da ponude svim vinogradarima, koji su ove godine ostali bez očekivanog roda vinskog groždja, da na ovaj način, ipak ostvare planiranu proizvodnju vina.

Pravovremenom primjenom agrotehničkih mjera i tretmanima propisanim od tima stručnjaka agronoma i enologa "Plantaza", ova kompanija je, kao vrlo rijetko ko uopšte u regionu, uspjela da održi vinsko groždje u snažnoj kondiciji pa su i ovaj put spremni da svoj proizvod ponude svima koji žele da i ovu godinu obilježe svojom proizvodnjom vina.

Svi zainteresovani se mogu javiti kompaniji "13. Jul - Plantaže" na kontakt telefon 069/ 216 – 686 i otkupiti traženu količinu i sortu vinskog groždja.

 

 

Portal Analitika