Društvo

UP: Državljanka Srbije osumnjičena za šest pljački u Sutomoru

1408sutomorekradja
S
lužbenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Centra bezbjednosti Bar juče su uhapsili državljanku Srbije A.N. (31) iz Novog Pazara, zbog osnovane sumnje da je počinila šest teških krađa u Sutomoru.

UP: Državljanka Srbije osumnjičena za šest pljački u Sutomoru
Portal AnalitikaIzvor

Kako se navodi u saopštenju UP, osumjičena je lišena slobode, a podnijet je i izvještaj kao dopuna krivičnih prijava protiv A.N. za krivična djela teška krađa. U saopštenju se dalje opisuju ove krađe.

- Sumnja se, da je A.N. 13. jula počinila tešku krađa na štetu ukrajinske državljanke I.B, na način što je iz kuće u naselju Partizanski put, u kojoj je boravila oštećena, otuđila njenu torbicu sa fotoaparatom, mobilni telefon, novac, pasoš oštećene i druge lične predmete oštećene. A.N. je 3. avgusta u naselju Mirište, po dolasku u zgradu sa apartmanima - vlasništvo B.J, iskoristivši nepažnju recepcionerke sa recepcije uzela ključeve od dvije sobe, iz kojih je potom otuđila mobilne telefone i novac. A.N. je 5. avgusta u naselju Zeleni Pojas iz dvorišta kuće u čijem se sklopu nalaze apartmani - vlasništvo M.F, sa stolice koja se nalazila u dvorištu otuđila svežanj ključeva, kojim je potom otključala dva apartmana iz kojih je otuđila lap-top, mobilne telefone, novac i druge predmete. Dalje, A.N. je, kako se sumnja, 7. avgusta u naselje Suvi potok, iz kuće – vlasništvo O.D, otuđila „iPhone“.

O svim događajima je pravovremeno obaviješteno nadležno državno tužilaštvo.

Policijski službenici su uspjeli da pronađu veći dio otuđenih predmeta koji se nalaze u proceduri vraćanja oštećenima. Službenici CB Bar, su 7. jula procesuirali A.N. Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru na dalju nadležnost, zbog osnovane sumnje da je počinila sedam krivičnih djela krađa na štetu više lica. Nakon lišenja slobode, A.N. je juče sprovedena nadležnom državnom tužiocu na dalju nadležnost.

Portal Analitika