Društvo

TELEKOM: Dodijeljena prva sedmična nagrada u Magisto takmičenju

1308telekomok
P
rva sedmična nagrada u okviru Magisto takmičenja "MojVideo" pripala je Nađi Ilić iz Herceg Novog, saopšteno je Portalu Analitika iz Telekoma. Nađa je nagrađena telefonom Sony Xperia E1, za video pod nazivom “Summer joy”.

TELEKOM: Dodijeljena prva sedmična nagrada u Magisto takmičenju
Portal AnalitikaIzvor

O pobjedničkom videu odlučio je fotograf Aleksandar Jaredić u emisiji „Boje jutra“ na TV Vijesti. Video je moguće pogledati na stranici www.magisto.com.

Nagradno takmičenje za najbolji video kreiran Magisto aplikacijom pokrenuli su TV Vijesti i Telekom. Takmičenje traje tri mjeseca, a najkreativniji biće nagrađeni  smartfonom  Sony Xperia E1 (sedmična nagrada) i  iPhone 5C (mjesečna nagrada).

Takmičenje je namijenjeno svim Telekomovim korisnicima, a da bi učestvovali, potrebno je da  preuzmu Magisto aplikaciju i u njoj kreiraju video u skladu sa zadatom temom. Tema ovog mjeseca je “Ljeto u Crnoj Gori”.

Nakon što kreira video, neophodno je da ga korisnik objavi u Magisto online albumu, uz hashtag #MojVideo i link za video, zajedno sa svojim kontakt podacima, pošalje na email adresu  mojvideo@t-com.me. Najbolji video materijali će biti nagrađeni svake srijede, u emisiji „Boje jutra“ na TV Vijesti, a o najboljem videu odlučuju relevantni predstavnici javnog i kulturnog života – gosti jutarnjeg programa.

Telekom korisnici odnedavno imaju mogućnost dva mjeseca besplatnog korišćenja premijum verzije Magista, koja je jedna od najpopularnijih aplikacija za video montažu za smartfone i tablete. Magisto Video montažer veoma je jednostavan za upotrebu jer automatski pretvara video snimke i fotografije korisnika u profesionalno montirane filmove obogaćene interesantnim grafičkim detaljima i efektima, uz muziku koju korisnik sam odabere.  Obrada sadržaja i proces kreiranja  filma traje samo nekoliko minuta, a korisnik može da odabere opciju da podijeli film sa ostalim korisnicima Magista, kao i sa svojim prijeteljima na društvenim mrežama.

Aplikacija je dostupna u online prodavnici AppStore, a za korisnike Android platforme, omogućeno je preuzimanje APK aplikacije sa Telekomovog sajta, uz ručnu instalaciju. Detaljno uputstvo za učestvovanje u Magisto takmičenju  #MojVideo nalazi se na stranici http://www.telekom.me/magisto.nspx

Portal Analitika