Društvo

NLP trening 16. i 17. avgusta u Budvi

1208slavicaNLPok
U
želji da se vodeća svjetska metodologija za promjenu i lični razvoj Neuro lingvističko programiranje (NLP) proširi i u Crnoj Gori na najprofesionalniji mogući način, i ove godine se  održava NLP Starter trening u Crnoj Gori u organizaciji NLP instituta iz Beograda, koji je zakazan za  16 i 17. avgust u Budvi na Akademiji znanja.

NLP trening 16. i 17. avgusta u Budvi
Portal AnalitikaIzvor

Trening će voditi  Slavica Skvajr, prvi NLP trener u Srbiji i osnivač prvog NLP Instituta u Srbiji.

Ona se uspješno  bavila poslovima u prodaji u Njemačkoj i tada je došla u kontakt sa vodećom svjetskom metodologijom za lični i profesionalni razvoj – Neurolingvističko programiranje (NLP)- 2006. osniva prvi NLP Institut, a 2008. prvu Coaching Akademiju u Srbiji. Na svom Institutu u Beogradu nudi profesionalne NLP edukacije nakon kojih se dobijaju internacionalno priznati sertifikati.

Posle niza specijalizacija širom sveta kod najpriznatijih NLP stručnjaka i na najboljim NLP Institutima, sertifikovana je kao International NLP Master Trainer i potpredsjednik je European Coaching Association (ECA).

Godinama uspješno podučava Neurolingvističko programiranje i prenosi svoje znanje i iskustvo kompanijama i pojednicima, čime doprinosi efikasnijem poslovanju, kvalitetnijoj komunikaciji i naprednijem načinu života u Srbiji i regionu. Autorka je i bestselera „NLP u svakom uspehu mirođija“.

Smatra se da NLP predstavlja sljedeću generaciju psihologije. Zovu ga takođe i Paradigma novog učenja, ili Novi jezik psihologije. NLP je moćan proces koji iznalazi načine kako se postižu vrhunski rezultati u širokom rasponu različitih oblasti, zato što obradjuje subjektivno iskustvo i kominikaciju. NLP pomaže da se razvije metod uspješne komunikacije, koji usavršava komunikaciju sa drugima ali i sa samim sobom, kao i da se  kreira  svoj model ponašanja po modelu izuzetno uspješnih ljudi.

Vještine NLP-a  su izuzetno značajne nastavnicima, predavačima, raznim savjetnicima, terapeutima, medicinskim radnicima, socijalnim radnicima, prodavcima, menadžerima i svim ostalima koji na bilo koji način rade sa ljudima.  Ono što je svakako velika vrijednost  učenja NLP- a je ta, što je NLP zabavan, eksperimentalan i iskustveno provjerljiv.

Međutim, glavna primjena NLP-a je u poslovnoj komunikaciji. Postoje neke profesije u kojima je poznavanje NLP metoda jako bitno. To su uglavnom one koje zahtjevaju intenzivan rad sa ljudima, ali i mnoge individualne profesije. Npr. u prodaji, menadžmentu, poboljšanju vještina prezentovanja, oblasti upravljanja ljudskim resursima, u zdravstvu, sportu, ali i u unapređenju muško-ženskih odnosa.

NLP kao iskustvena metodologija se najbolje uči putem treninga, kroz interaktivne edukacije.

Pošto se radi o vještini, važno je napomenuti da je NLP trening i prolazak kroz lično iskustvo, nezamenjivo u učenju ovih tehnika i sticanju vještine.

Upravo NLP Business Starter u  Budvi je prvi i najvažniji korak, koji predstavlja osnovu za sve zainteresovane koji žele bliže da upoznaju ovu modernu metodologiju na jedan izuzetno profesionalan način  sa svim njenim prednostima, za koju se smatra da je danas, najnaprednija i najsveobuhvatnija metoda za razvoj ličnosti.

 

Portal Analitika