Društvo

EPCG: Dijelovi Podgorice i Kotora sjutra bez struje

0708epcg
D
ijelovi Podgorice i Kotora biće sjutra više sati bez struje,  zbog radova na mreži, najavljeno je iz Direkcije za odnose sa javnošću Elektroprivrede Crne Gore.

EPCG: Dijelovi Podgorice i Kotora sjutra bez struje
Portal AnalitikaIzvor

Zbog planiranih radova na TS 10/0,4 kV „KS-3“, sjutra u terminu od 09 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači  iz stambene zgrade KS-3 u Moskovskoj ulici iza zgrade „Lotus“-a. Zbog radova na BTS 10/0,4 kV „Vrela 3“, sjutra u terminu od 08.30 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Ulica II sandžačke brigade, dio Ulice Španskih boraca, dio Ulice Žikice Jovanovića Španca, Ulica Koste Racina, dio naselja preko Ribnice i dio naselja oko Reciklažnog centra. Takođe, usljed radova na MBTS 10/0,4 kV „Stadion Tuzi“, u sjutra će u terminu od 09 do 13 sati, bez električne energije ostati potrošači  koji se napajaju sa pomenute trafostanice.

U Kotoru će zbog radova na TS 35/10 kV „Dobrota“, sjutra u terminu od 06 do 07.30 sati, bez napajanja strujom ostati naselja: Dražin vrt, Perast, Risan, Strp, Lipci, Morinj, Kostanjica i Krivošija.

Kako su saopštili iz EPCG, navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom potrošača sa ovog područja, a u slučaju lošeg vremena radovi će biti odloženi.

Portal Analitika