Društvo

Nagradni konkurs za korisnike aplikacije “Mtel Postcard“

0508foto
K
orisnici kompanije m:tel, odnosno aplikacije "Montenegro Talking“, od sjutra mogu učestvovati u nagradnom konkursu “Mtel Postcard” koji će trajati do 20. avgusta. Uslovi učešća u nagradnom konkursu su objavljeni na stranici Mtel Imate Prijatelje na Facebooku.

Nagradni konkurs za korisnike aplikacije “Mtel Postcard“
Portal AnalitikaIzvor

Za učešće u nagradnom konkursu korisnici preko svog Facebook naloga šalju fotografiju na temu “Mtel Postcard“, koja ilustruje najzanimljivije momente svakodnevice ili odmora u Crnoj Gori.

“Potrebno je da učesnik konkursa fotografiju podijeli sa svojim prijateljima na Facebooku putem aplikacije Montenegro Talking i prikupi što više lajkova. Na tabu "MTEL POSTCARD" u okviru aplikacije Montenegro Talking se nalazi znak plus u kružiću pri dnu ekrana gdje je i MENI za slanje fotografija. Odmah po odobravanju od strane administratora fotografija će biti objavljena na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje i na aplikaciji Montenegro Talking. Od tri fotografije koje sakupe najviše Facebook lajkova komisija će odabrati najbolje”, saopšteno je iz m:tela.

Organizator će svakog dana (za prethodni dan) trajanja konkursa proglasiti pobjedničku fotografiju, koju će izabrati komisija, i dodijeliti nagradu  Hello Net prepaid paket, koji korisnicima omogućava da neograničeno surfuju, komuniciraju na društvenim mrežama i opušteno koriste Internet kako im najviše odgovara.

Iz kompanije m:tel i Nacionalne turističke organizacije Crne Gore pozivaju korisnike da preuzmu aplikaciju Montenegro Talking sa zvaničnog Google Play  marketa i učestvuju u nagradnom foto konkursu.

"Uz ovu aplikaciju će na zabavan i do sada neviđen način upoznati Crnu Goru svi korisnici, koji možda nijesu upoznali sve ljepote i istorijski značaj predivnih crnogorskih lokaliteta, kao i svi turisti romeri, koji su nam uvijek dragi gosti“, naglašavaju u m:telu.

Izvor: cdm.me

Portal Analitika