Društvo

U Porto Montenegru NLP predavanje o ličnom prosperitetu

0508Slavica
U
vodno predavanje o posebnom konceptu za uspjeh Power Life Design, licencirane biznis trenerice Slavice Squire, održaće se u srijedu 6. avgusta u Jahting klubu Porto Montenegra, sa početkom u 19 sati, navodi se u saopštenju dostavljenom Portala Analitika.

U Porto Montenegru NLP predavanje o ličnom prosperitetu
Portal AnalitikaIzvor

„Vrlo konkretnim i razumljivim metodama Nauke ličnog prosperiteta (NLP), kroz jedinstven stil podučavanja, u kome se koriste primjeri iz prakse, kroz ovo uvodno predavanje, učesnici će dobiti osnovne informacije o NLP seminaru koji se u Crnoj Gori organizuje nekoliko puta godišnje“, navode iz Porto Montenegra.

Slavica Squire kaže da „kada želimo promjenu u svom životu, neophodno je da napustimo stare navike, obrazce ponašanja i uvjerenja.

„NLP predavanja nude odabrane tehnike kako bi svjesno i postepeno uplovili u nov svijet uspeha i blagostanja. Vode vas u svijet  izobilja u kom ostvarujete uspješnu komunikaciju sa drugim ljudima i omogućavaju da postanete cjelokupno ispunjena, uspješna, zdrava i pozitivna osoba koja je inspiracija drugima“, akcentuje Slavica Squire.

Slavica Squire je International NLP Master Trainer i licencirani Master Business Coach, potpredsjednica European Coaching Association – ECA, osnivačica prvog NLP Instituta na našim prostorima i autorka bestseler knjige NLP u svakom uspehu mirođija.

Squire je 2004. godine iz Njemačke donijela NLP metodologiju na naše prostore, počela sa prvim profesionalnim treninzima, osnovala prvi NLP Institut, a 2008. i prvu Coaching Akademiju. Do sada je inspirisala mnoge ljude i organizacije svojom moćnom porukom i ubrzala njihov prosperitet i životno ispunjenje“, stoji u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Predavanje o osnovama NLP-a u Jahting klubu besplatno je za sve zainteresovane polaznike, a zbog velikog interesovanja Slavica Squire je već treći put gost Porto Montenegra.

Portal Analitika