Društvo

Đukanović čestitao Dan opštine Plužine: Durmitorski kraj neodvojivi dio Crne Gore

milodj
P
redsjednik Vlade Milo Đukanović čestitao je predsjedniku Opštine Plužine Mijušku Bajagiću, predsjedniku Skupštine opštine Milutinu Cicmilu, odbornicima u Skupštini opštine i drugim učesnicima Svečane sjednice Dan opštine – 4. avgust.

Đukanović čestitao Dan opštine Plužine: Durmitorski kraj neodvojivi dio Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

„Jubileji koje lokalne zajednice slave širom Crne Gore, prilika su za podsjećanje na slavne istorijske datume i događaje, i doprinos svakog njenog dijela zajedničkoj crnogorskoj istoriji, kojom se svi ponosimo. Piva, i cijeli Durmitorski kraj, sa svojim ljudima, njen su neodvojivi dio. Kao i danas, kada naša zemlja stabilno ide putem evropske i evroatlantske integracije, stvarajući preduslove za brži ekonomski i ukupan razvoj, za izgradnju institucija na svim nivoima, i za demokratizaciju crnogorskog društva“ – stoji u čestitki predsjednika Vlade.

Premijer u čestitki upućenoj čelnicima Opštine Plužine navodi da „valorizacija prirodnih i ukupnih resursa, u cilju podizanja životnog i opšteg standarda, i ostvarivanja ovih strateških ciljeva, mora biti visoko na agendi lokalnih uprava u svim opštinama“.

„Želim da vas uvjerim da na tim opredjeljenjima možete računati na punu podršku i pomoć Vlade“ – navodi se u čestitki predsjednika Vlade Mila Đukanovića upućenoj predsjedniku Opštine Plužine Mijušku Bajagiću, predsjedniku Skupštine opštine Milutinu Cicmilu.

 

Portal Analitika