Abiznis

Hypo banka: Kupovina na rate, bez kamate

hypook
H
ypo Alpe Adria Banka je plasirala na tržište Master Card kreditnu karticu na rate, sa brojnim novim povoljnostima, saopšteno je iz te banke.

Hypo banka: Kupovina na rate, bez kamate
Portal AnalitikaIzvor

Hypo MasterCard Standard kartica na rate, bez kamate omogućava vam otplatu duga i do 12 rata bez kamate za: kupovinu na svim prodajnim mjestima kao i na Internetu, kao i za podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inostranstvu.

Otplata na rate važi za sve transakcije odrađene u zemlji i inostranstvu, a korisnici Hypo MasterCard Standard kartice na rate imaju mogućnost da, bez obzira da li banka ima sklopljen ugovor sa prodavcem ili ne, ostvare kupovinu ili podizanje gotovine i plaćeni iznos podijele od dvije do 12 rata, i time na jednostavan način odgode naplatu i rasterete svoj kućni budžet!

Naime, možete birati da svaku transakciju podijelite na onoliko mjesečnih rata koliko sami odaberete, a najviše do 12. Na taj način vrlo jednostavno ćete sebi obezbijediti lagodnost izmirenja duga u više otplata. Za sve transakcije koje su podijeljene na rate, Banka ne zaračunava kamatu!

Dakle, ključne prednosti su: otplata i do 12 rata, otplata na rate bez kamata, broj rata sami birate. Jednostavna je i podjela na rate – ostvaruje se pozivom prema defiinisanim telefonskim kontakt brojevima. Minimalan iznos transakcije koja se može podijeliti na rate je 25 eura.

Sa MasterCard karticom novac je dostupan 24 sata dnevno, jer gotovinu možete podići na više od milion bankomata sa MasterCard oznakom u zemlji i inostranstvu.

Karticu na rate možete iskoristiti i za plaćanje roba i usluga na više od 24 miliona trgovačkih lokacija u zemlji i inostranstvu.

Značajna prednost MasterCard Charge kartice Hypo Alpe-Adria- Bank AD Podgorica je chip tehnologija, koji štiti podatke vezane za karticu i time onemogućava njihovo kopiranje.

 

 

Portal Analitika