Društvo

Jugopetrol platio mališanima iz Bijele boravak u Grčkoj

mladostok
J
ugopetrol AD Kotor je u domenu društvene odgovornosti nastavio saradnju sa Domom Mladost iz Bijele. Kao što je najavljeno od početka nagradne igre „Vozi i osvoji“, u toku je realizacija drugog projekta društveno-odgovornog poslovanja te kompanije u vidu donacije plaćenog boravka dvadesetoro štićenika Doma Mladost od 12 do 14 godina sa dva vaspitača u ljetnjem kampu na Halkidikiju, od 3. do 14. avgusta, gdje će djeca imati priliku da se druže sa vršnjacima iz svih krajeva svijeta.

Jugopetrol platio mališanima iz Bijele boravak u Grčkoj
Portal AnalitikaIzvor

Uoči polaska na put, Jugopetrol je pomenutoj djeci uručio poklone u vidu rančeva sa peškirom vaterpolo reprezentacije Crne Gore, loptom, majicom, društvenim igrama i drugim sitnicama koje će im upotpuniti boravak u kampu.

Ioannis Geroulanos, izvršni direktor Jugopetrol AD Kotor je tim povodom izjavio:

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo nastavili saradnju sa Domom „Mladost“ i što ova djeca imaju priliku da dožive jedinstveno životno iskustvo odlaskom u ljetnji kamp na Halkidikiju. Jugopetrol AD Kotor je ovoj djeci i njihovim vaspitačima obezbjedio sve troškove puta i boravka u kampu, gdje će djeca sigurno uživati, steći nove prijatelje i neprocjenjiva životna iskustva. Poklonima koje smo im danas uručili, želimo da im sa naše strane upotpunimo boravak igrom i zabavom.“

Slavica Ilić, zamjenica direktora Dom Mladost Bijela je istakla: „Organizacijom odlaska i boravka naše djece u kampu, Jugopetrol AD Kotor pokazuje dugogodišnji primjer društveno-odgovornog poslovanja kojim treba da budu vođene i druge kompanije u Crnoj Gori, jer je štićenicima pažnja uvijek potrebna. Zahvaljujemo se na ovom velikom gestu Jugopetrola i sigurni smo da će se naša djeca vratiti ispunjena i srećna.“

Ljetnji kamp na Halkidikiju, nalazi se u sjevernom dijelu Grčke i predstavlja jedno od najpoznatijih ljetnjih odmarališta. Od 1986. godine od kad kamp postoji, u njemu je boravilo na hiljade djece iz svih krajeva svijeta. Kamp kombinuje dobro organizovane programe za određena dječija godišta, koji podrazumijevaju svaki ispunjeni trenutak dnevnim aktivnostima, igrama, takmičenjima i sportom.

Boravku djece u ljetnjem kampu na Halkidikiju prethodila je Jugopetrolova poklon predstava „PINOKIO“ u izvođenju Gradskog pozorišta iz Podgorice za štićenike Doma Mladost iz Bijele, koja je odigrana u Tivtu, a u saradnji Jugopetrola sa Gradskim pozorištem iz Podgorice, Javnom ustanovom „Centar za kulturu Gracija Petković“ iz Tivta i kompanijom „Mediteran Express“ iz Budve.

 

 

Portal Analitika