Društvo

CRNOVRŠANIN: Pet kandidata u trci za direktora AZLP

shefkocAZLP108
N
a konkurs za izbor direktora Agencije za zaštitu ličnih podataka i slobodan pristup informacijama prijavilo se pet kandidata, kazao je u izjavi za Portal Analitika predsjednik Savjeta AZLP Šefko Crnovršanin.

CRNOVRŠANIN: Pet kandidata u trci za direktora AZLP
Portal AnalitikaIzvor

On je istakao da je konkurs za predaju kandidatura zaključen, nakon propisanog roka od petnaest dana.

- Na konkurs za direktora Agencije prijavilo se pet kandidata. Prijavili su se Andrijana Garić, Ljiljana Radović, Čedomir Mitrović, Bojan Obrenović i Muhamed Đokaj - kazao je Crnovršanin i dodao:

- Savjet još uvijek nije razmatrao da li svi kandidati ispunjavaju uslove iz konkursa. Od danas, Savjet agencije je na godišnjem odmoru i najvjerovatnije ćemo početkom septembra imati sjednicu na kojoj će se razmatrati pristigle prijave, nakon čega ćemo intervjuisati kandidate. Tada ćemo uvidom u dokumentaciju odlučiti ko ispunjava uslove i vršiti izbor direktora AZLP.

Crnovršanin je naveo da je od pet prijavljenih kandidata, troje iz Agencije.

- Tu mislim na bivšeg direktora ove institucije Bojana Obrenovića, zatim sadašnjeg vršioca dužnosti direktora Čedomira Mitrovića i kontrolora Agencije Muhameda Đokaja. Kada su u pitanju ostali kandidati, Ljiljana Radović je bila generalna sekretarka Ustavnog suda, dok je Andrijana Garić radila na poziciji menadžera marketinga prodaje u Euro oil company - zaključio je Crnovršanin.

A.P.

Portal Analitika