Društvo

Savjetnik predsjednika opštine Berane urednika Skala radija nazvao ustašom

beraneustasa
N
akon teksta „Beranski sindrom ulicama drevnog Kotora", objavljenog na Skala radiju čiji je cilj bio da ukaže na neke društvene devijacije i pojave koje vrijeđaju našu državu, prepoznali su se beranski jurišnici, napisao je u današnjem broju Pobjede glavni i odgovorni urednik Skala radija Slavko Mandić.

Savjetnik predsjednika opštine Berane urednika Skala radija nazvao ustašom
Portal AnalitikaIzvor

Savjetnik predsjedika opštine Berane Nebojša Babović, komentarišući pomenuti Mandićev tekst na Facebooku, napisao je da je autor teksta „ustaša“.

„Akteri koji su u zrcalu zle naravi viđeli sebe, samozadovoljili su se posakrivani iza društvene mreže Facebook, napadajući autora biranim, prljavim riječima sa obaveznim fašisoidnim ojkanjem. Predvodnik je, i to je zanimljivo, niko drugi do Nebojša Babović, koji se predstavlja kao savjetnik predsjednika opštine za međunarodnu saradnju, a od skora kao koordinator Odjeljenja za međunarodnu saradnju i upravljanje projektima kao što se može vidjeti u tekstu na sajtu opštine Berane“, napisao je Mandić.slavkomoko

Mandić

 

„On je, ni manje ni više, autora teksta „Beranski sindrom ulicama drevnog Kotora" nazvao ustašom. Dok sam čitao stranicu na kojoj se junači jurišnik Babović, čudio sam se kako je moguće da neko ovakav može da bude koordinator za međunarodnu saradnju? Kako predsjednik opštine Berane Dragoslav Sćekić može da prihvata savjete od nekoga ko pokazuje šovinističke aspiracije javno“, naveo je Mandić.

Osim kvalifikacije koju je napisao savjetnik predsjednika opštine Berane, ispod Mandićevog teksta koji je okačen na Facebook, može se pročitati još sijaset uveda.

Tako se autor teksta naziva „splačinom“, „bolesnikom“ a ono što je napisao kvalifikuje se kao „govno“ od jednog korisnika ove društvene mreže.

foto: facebook schreeenshot

Portal Analitika