Društvo

Porodica Branka Radulovića učestvovala u komšijskom obračunu

banjorituca0108
U
tuči koja se juče popodne dogodila u Moskovskoj ulici u Podgorici učestvavale su četiri osobe, među kojima je i bio sin funkcionera Demokratskog fronta i potpredsjednika Skupštine Crne Gore Branka Radulovića. Naime, nesvakidašnji obračun porodice Branka Radulovića sa komšijskom porodicom Kadić, dogodio se naočigled brojnih prolaznika.

Porodica Branka Radulovića učestvovala u komšijskom obračunu
Portal AnalitikaIzvor

Prema saznanjima CdM-a i Dnevnih novina njihov sukob je navodno eskalacija ranijih razmjerica i netrpeljivosti.

Sin Branka Radulovića, Petar, sreo se juče popodne sa komšijom Igorom Kadićem a nedugo potom počela je svađa između njih dvojice. Nekoliko trentaka kasnije, prema saznanju Dnevnih novina, Petar je uzeo šipku i njome udario Igora po glavi i ruci, usljed čega je ovaj zadobio lakše tjelesne povrede.

Međutim on je uspio da od Petra otme šipku i krene za njim.

Kako nije mogao da ga sustigne, Igor se navodno vratio nazad gdje je, šipkom kojom je prethodno dobio batine, demolirao Radulovićev automobil.

Prema nezvaničnim informacijama Dnevnih novina, u obračun su se samo nekoliko trenutaka kasnije umiješale i njihove majke, Natka Radulović i Branka Kadić, kao i Radulovićeva sestra, odnosno, Brankova kćerka, koje nijesu razmjenjivale udarce, ali uzajamne uvrede nijesu štedjele.

Ubrzo potom na licu mjesta stigli su i pripadnici podgoričke policije koji su prekinuli nesvakidašnji obračun komšija.

Nešto kasnije, svi akteri sukoba privedeni su u podgorički Centar bezbjednosti gdje su saslušani.

Sinoć, oko 21.30, Petar Radulović je priveden kod Osnovnog državnog tužioca zbog sumnje da je počinio krivično djelo "nanošenje lake tjelesne povrede".

Ekipa Dnevnih novina sinoć je ispred zgrade policije zatekla vidno uznemirenog Branka Radulovića, dok je izlazio, a za to vrijeme članovi njegove familije ostali su unutra, gdje su iz saslušavali policijski inspektori.

On nije htio da komentariše nemili događaj, odmahnuo je nervozno rukom, uz riječi: "Neću ništa da komentarišem!".

 

DN, CdM, foto: Dnevne novine

Portal Analitika