Društvo

Pravedna Crna Gora: Zatvaranje “Mogrena” primjer bahatosti

2407pravedna
J
učerašnje nasilno zatvaranje hotela “Mogren” u Budvi je odličan primjer kako se pod maskom pravne države sprovodi bezobzirna i bahata politika smatraju u Pravednoj Crnoj Gori.

Pravedna Crna Gora: Zatvaranje “Mogrena” primjer bahatosti
Portal AnalitikaIzvor

- Sasvim je jasno da je Vlada podržala inspekcijski zahtjev samo zato jer se radi o kompaniji koja nije pod kontrolom niti u milosti DPS-a. Zatvoriti hotel na prestižnoj lokaciji u sred turističke sezone, pritom ignorišući goste hotela i tjerajući zaposlene na biro rada, može samo vlast koja je presudno motivisana ličnim i stranačkim interesima i razlozima, navodi se u saopštenju Pravedne Crne Gore dostavljenom Portalu Analitika.

Ne ulazeći u višegodišnju pravnu pozadinu spora vezanog za hotel “Mogren” niti u zakonitost jučerašnjeg postupka, iz Pravedne ističu da je nemoguće ne primijetiti da se ovakav slučaj nikada ne bi desio da je u pitanju, kako kažu, poslovni objekat kojim upravljaju “režimski ljudi”.

- Zato je i Đukanović juče djelovao tako providno i demagoški kada je zatvaranje hotela “Mogren” branio svojom posvećenošću vladavini zakona. I to u besudnoj zemlji u kojoj na hiljade sudskih presuda čeka na izvršenje, zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika