Abiznis

Mercator CG: Bodove na Pika kartici iskoristiti do 31.jula

Roda206
K
ompanija Mercator CG podsjeća svoje potrošače da iskoriste sakupljene bodove na Pika kartici do 31. jula kako bi na vrijeme obezbjedili povoljnosti i sniženja prilikom kupovine u prodajnim jedinicama. Novi bonitetni period počinje 1. avgusta 2014. kada će korisnici Pika kartice ponovo moći da sakupljaju bodove i na taj način uštede kupujući.

Mercator CG: Bodove na Pika kartici iskoristiti do 31.jula
Portal AnalitikaIzvor

„Uspješan završetak još jednog bonitetnog perioda potvrđuje da su korisnici Pika kartice zadovoljni popustima i povoljnostima koji su im omogućeni sakupljanjem bodova prilikom kupovine. Kompanija Mercator nastoji da svojim najvjernijim potrošačima obezbjedi veliki broj proizvoda po izuzetno povoljnim cijenama i na taj način nagradi povjerenje. Novi bonitetni period kreće već 1. avgusta, a sve korisnike Pika kartice čekaju nova iznenađenja i popusti“, saopšteno je iz ove kompanije.

Reklamacije korisnika koji zbog gubitka, krađe ili oštećenja kartice nijesu iskoristili svoje bodove, kao i korisnika privremene kartice koji nijesu dobili plavu Pika karticu, primaju se do 20. avgusta 2014.

Portal Analitika