Društvo

BAR: Uhapšen Tutinac zbog sumnje da je počinio 10 krađa

hapsenjeok
S
lužbenici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova – Centra bezbjednosti Bar lišili su slobode i uz krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužiocu u Baru priveli B.A. (34) iz Tutina – Republika Srbija, zbog osnovane sumnje da je počinio deset imovinskih delikata – šest teških krađa i četiri krađe, saopšteno je iz Uprave policije.

BAR: Uhapšen Tutinac zbog sumnje da je počinio 10 krađa
Portal AnalitikaIzvor

Kriminalistička obrada ukazuje na sumnju da je B.A. počinio krivična djela na području Bara od 27. juna do 21. jula ove godine, na način što je nasilno otvarao prozore i balkonska vrata porodičnih kuća ili ulazio u kuće koristeći to što su prozori i balkonska vrata bili otvoreni, iz kojih je otuđio novac u ukupnom iznosu od oko 8.600 eura, više mobilnih telefona od kojih nekoliko veće vrijednosti, laptopove, tablet uređaje, zlatni nakit i dr.

Policijski službenici su pronašli i vlasnicima vratili dio predmeta, dok se za preostalim otuđenim stvarim traga.

Službenici CB Bar su, nakon privođenja, provjerama putem NCB Interpol Podgorica utvrdili da je B.A. u ranijem periodu koristio drugi identitet, te da se pod tim identitetom potraživao zbog sumnje da je počinio nekoliko imovinskih delikata na području Kotora, Herceg Novog i Budve.

 

Portal Analitika