Turizam

LP: „Obračunavanje“ u špicu sezone nije dobro

LPCGlogo
I
z budvanskog odbora Liberalne partije su saopštili da su zatečeni činjenicom da Turistička inspekcija u sred špica sezone (ako se uopšte može pominjati sezonsko poslovanje i turistički učinci ove 2014. godine), nalaže pečaćenje hotela "Mogren".

LP: „Obračunavanje“ u špicu sezone nije dobro
Portal AnalitikaIzvor

- Sama čijenica da je 23. jul, da je sezona slabija nego sve prethodne, te da se hotel "Mogren" nalazi u "srcu grada" na najprometnijem mjestu tzv. epicentru zbivanja, dodatno nas podstiče na reakciju, ne ulazeći u pravnu dimenziju i eventualnu zakonsku opravdanost ovakve reakcije nadležnih. Listajući današju štampu, pregledajući najnovija internet izdanja o događaju pečaćenja, ne samo stanovnicima metropole turizma, već i gostima koji se nalaze duž Budvanske rivijere ili su u namjeri da ovdje borave, ovakve informacije sigurno nijesu potvrda da je Budva i dalje turistička destinacija broj jedan u Crnoj Gori ili da je kao najomiljeniju mogu birati za odmor - istakao je predsjednik OO LP Budva Blažo Rađenović.

Prema njegovim riječima, s obzirom na to da je Budva opština koja prevashodno sredstva za materijalno obezbjeđenje ubira u najvećoj mjeri posredstvom turizma, nada se da u reakciji LP-a neće ostati usamljeni, te da nijesu jedini koji dižu svoj glas protiv "obračunavanja u sred sezone".

 

Portal Analitika