Društvo

EPCG: Djelovi četiri opštine sjutra bez struje

2207EPCG
D
jelovi Podgorice, Danilovgrada, Cetinja i Pljevalja biće sjutra više sati bez struje zbog radova na sistemu, saopšteno je Portalu Analitika iz Direkcije za odnose sa javnošću Elektroprivrede Crne Gore.

EPCG: Djelovi četiri opštine sjutra bez struje
Portal AnalitikaIzvor

Zbog planiranih radova na dalekovodu „Hanovi“ od 9 do 11 sati bez napajanja električnom energijom biće dio Golubovaca, Staklenici, Rog livade, Šijaci, Balabani, Gostilj i Studenac.

Beri, Gornji Kokoti, dio Farmaka i Šteke biće bez struje od 9 do 14 časova zbog radova na dalekovodu „Donji Kokoti“.

Planirani su radovi i trafostanici „Stari Aerodrom 6“, zbog čega će od 8 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom biti potrošači u Ulici Radovana Zogovića od br. 5 do br. 11.

U podgoričkoj opštini će zbog radova na trafostanici „DPO Vrela“, sjutra od 8:30 do 15 sati biti bez struje ulice: Bora i Ramiza, Novice Cerovića, Prvog maja, Žikice Jovanovića Španca, Druge sandžačke brigade i Branka Radičevića.

Radovi su najavljeni i na trafostanici „Radoje Dakić“ od 8 do 11 sati, pa će bez struje biti ulice: Lička, Đura Daničića i Branka Deletića.

U Danilovgradu će se raditi na dalekovodu „Branelovica“, pa će od 8 do 15 sati bez napajanja električnom energijom biti tamošnja fabrika kafe, vrtić i gimnazija.

Radiće se na trafostanicama “Crkveni sud“, „S-17“ i „Manastir“ na Cetinju, zbog čega će od 10 do 13 sati povremeno bez napajanja električnom energijom biti ulica Dečanska ulica, djelovi Njegoševe, Balšića pazara, Zmajeve i Novice Cerovića, zatim Vladin dom i Cetinjski manastir.

Zbog planiranih radova u pljevaljskoj opštini na dalekovodu „Borovica – Kosenica“ i niskonaponskoj mreži Vrulja i Mataruge, od 9 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom biće: Odžak, Kosenica, Krupice, Bobovo, Vrulja i Mataruge.

U slučaju lošeg vremena, radovi će biti odgođeni.

Portal Analitika