Turizam

Vuksanović obišao Koordinacioni tim za praćenje turističke sezone

2207sastanakkoord
D
irektor Uprave za inspekcijske poslove Božidar Vuksanović obišao je Koordinacioni tim za praćenje turističke sezone u Budvi i tom priliikom prisustvovao redovnom nedjeljnom sastanku ovog tima, kojem su pored pomoćnika direktora prisustvovali i članovi Koordinacionog tima za praćenje turističke sezone, predstavnici lokalnih samouprava po opštinama, predstavnik Ministarstva održivog razvoja i turizma i Javnog preduzeća Morsko dobro.

Vuksanović obišao Koordinacioni tim za praćenje turističke sezone
Portal AnalitikaIzvor

-Posebna pažnja bila je posvećena realizaciji aktivnosti u skladu sa Dinamičkim planom Koordinacionog tima za praćenje turističke sezone, kao i preduzetim mjerama i postignutim rezultatima u oblasti suzbijanja sive ekonomije i zaštite prostora i zdravlja ljudi. Šef Koordinacionog tima za praćenje turističke sezone Nada Đurđić predstavila je cjelokupan rad ovog tima od 1. maja  do 17. jula tekuće godine – u tom periodu je izvršeno 12.665 kontrola, utvrđeno 6.303 nepravilnosti, izdato 4.597 prekršajnih naloga u vrijednosti od 1.284.799 eura- saopšteno je Portalu Analitika sa sastanka.

Na sastanku je istaknuta dobra saradnja koja se kontinuirano ostvaruje sa predstavnicima lokane samouprave, državnim organima, sredstvima javnog informisanja, kao i sa građanima koji prijavljuju nepravilnosti.

Portal Analitika