Društvo

Poginuo pljačkajući stan Dušanke Jeknić

vektra2207
D
ržavljanin Srbije Z.D. (50) poginuo je prekjuče nakon što je upao u stan Dušanke Jeknić, šefice kancelarije Nacionalne turističke organizacije u Ljubljani, koji se nalazi u zgradi "Vektra" u Podgorici.

Poginuo pljačkajući stan Dušanke Jeknić
Portal AnalitikaIzvor

Naime, Z.D. je preminuo juče oko 8.40 časova u Kliničkom centru u Podgorici, nakon što je dan ranije doveden u nesvjesnom stanju zbog posjledica pada sa velike visine, pišu Dnevne novine.

Prema saznanjima iz policije, u nedjelju oko 16 časova, Z.D. se uz pomoć stuba preko nastrešnice sa prizemlja popeo do terase stana Jeknić, koji se nalazi na drugom spratu u Bulevaru revolucije. Pomoću alata za obijanje otvorio je vrata od terase i ušao u stan koji je u tom trenutku bio prazan. Nakon premetačine uspio je da pronađe dva skupocjena sata i ogrlicu nakon čega je napustio stan.

Sumnja se da se Z.D. upravo prilikom spuštanja niz stube okliznuo i pao na pločnik sa visine od oko pet metara. Tom prilikom je zadobio teške tjelesne povrede i transportovan je u Klinički centar, gdje je dan kasnije preminuo.

 

Dnevne novine, CDM

foto: nekretnine.crna.gora.me

Portal Analitika