Društvo

Opština Berane organizuje Šlaufijadu

1607slaufijada
O
pština Berane i lokalne institucije će u saradnji sa partnerskim udruženjima građana i sportskim klubovima i ove godine organizovati tradicionalnu beransku Šlaufijadu. Izražavamo žaljenje što je NVU Beranda istupila iz organizacionog odbora, s obzirom na značajan doprinos koji su  dali u osmišljavanju šire koncepcije ovogodišnje Šlaufijade-navodi se u saopštenju opštine Berane.

Opština Berane organizuje Šlaufijadu
Portal AnalitikaIzvor

Kako su kazali iz ove opštine, odustajanje NVU Beranda u poslednji čas “potvrđuje da je ideja formiranja širokog organizacionog odbora sa jakom institucionalno podrškom bila ispravna”.

-Šlaufijadu će kao značajnu lokalnu manifestaciju, sportsko-turističkog,  pa i kulturnog karaktera,  organizovati sve zainteresovane grupe građana pod okriljem opštine Berane kao garanta da njeno održavanje više nikad neće dolaziti u pitanje.  Koncept  širokog partnerstva između građana i lokalne uprave je jedini pravi način da konačno postavimo stabilan organizacioni okvir i u budućnosti napravimo manifestaciju regionalnog karaktera na ponos  i zadovoljstvo svih Beranaca-zaključuje se u saopštenju za medije dostavljenom Portalu Analitika.

Portal Analitika