Društvo

Tužilaštvo otvorilo novu istragu protiv Veselina Pejovića

167pejovicok
O
snovno državno tužilaštvo u Podgorici otvorilo je novu istragu protiv biznismena Veselina Pejovića zbog prijetnji koje je izrekao na račun poslanika Demokratskog fronta (DF), Nebojše Medojevića.

Tužilaštvo otvorilo novu istragu protiv Veselina Pejovića
Portal AnalitikaIzvor

Pejović je na nedavnom suđenju, po privatnoj tužbi Medojevića, zaprijetio da će funkcionera DF-a pljunuti i ošamariti gdje god ga bude sreo.

Tužilaštvo je, prema pisanju Dana, zatražilo od suda da se Pejoviću odredi mjera zabrane prilaska Medojeviću.

»Po nalogu tužioca, otvorena je istraga povodom tvrdnji koje je Pejović izrekao u sudnici. Tužilac je zatražio da sud donese mjeru zabrane prilaska Pejovića poslaniku DF-a i o tome treba da se odluči. Na te okolnosti izjavu je dao i Medojević«, rekli su Danu u Tužilaštvu.

Prema saznanjima lista, pošto je suđenje Pejoviću u toku, protiv njega ne može biti proširena istraga u istom predmetu, već je formiran novi.

Pejović je uhapšen 23. februara i bio je u pritvoru 48 sati, nakon čega je pušten da se brani sa slobode. Suđenje će biti nastavljeno 24. septembra, kada će biti pregledan snimak sa beogradskog aerodroma i saslušan kolašinski biznismen Zoran Bećirović, koji se tada nalazio u društvu sa Pejovićem.

(MINA-BUSINESS)

Portal Analitika