Abiznis

RADULOVIĆ: Podrška proizvođačima meda neće izostati

12midasivanovicradulovicok
M
anifestacija Miris lipa i meda, koja je održana danas na Cetinju, predstavlja odličnu priliku da proizvođači afirmišu svoje proizvode, ocijenio je pomoćnik ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja Blagota Radulović.

RADULOVIĆ: Podrška proizvođačima meda neće izostati
Portal AnalitikaIzvor

On je saopštio da podrška Ministarstva proizvođačima meda neće izostati ni u narednom periodu.

Kako je saopšteno iz Prijestonice Cetinje, tradicionalna manifestacija je okupila oko 50 izlagača iz različitih krajeva Crne Gore i Bosne i Hercegovine (BiH). Zamjenik gradonačelnika Prijestonice Cetinje Ana Nikolić kazala je da manifestacija Miris lipa i meda danas doživljava 18. izdanje.

-Riječ je o podatku koji mora biti posebno akcentovan. Izuzetno nam je drago što je tokom svih prethodnih godina Prijestonica Cetinje bila posvećen partner u organizaciji tog događaja, koji je danas nezaobilazan i kada govorimo o najznačajnijim manifestacijama u sklopu programa Ljeto u Prijestonici- dodala je Nikolić.

Kako su godine odmicale, kako je navela, Miris lipa i meda stekla je status manifestacije po kojima se Cetinje danas prepoznaje.

Manifestaciju organzuje Udruženje pčelara Cetinja, uz podršku Prijestonice Cetinje, Turističke organizacije tog grada i Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Udruženje pčelara Cetinja je zlatnim plaketama nagradilo proizvođače Danila Vukmirovića i Nikolu Martinovića koji su pružili poseban doprinos razvoju pčelarstva tog grada.

(Mina biznis)

foto: midas.co.me

Portal Analitika