Društvo

Raspisan konkurs za promotivni događaj u oblasti ICT

0907nauka
U
okviru organizacije festivala ,,Otvoreni dani nauke“, koji će se ove godine održati u periodu od 22. do 26. septembra 2014. godine, Ministarstvo nauke i Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije finansijski će podržati realizaciju promotivnog događaja u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, s ciljem približavanja najnaprednijih tehnologija današnjice široj javnosti.

Raspisan konkurs za promotivni događaj u oblasti ICT
Portal AnalitikaIzvor

Promovisanje informaciono-komunikacionih tehnologija, najnovijih dostignuća i mogućnosti njihove primjene u poslovnom, ali i u svakodnevnom životu, doprinosi efikasnijem korišćenju ovih tehnologija, kao i povećanju interesovanja mladih ljudi za izbor buduće profesije u ovoj oblasti.

Promotivni događaj treba da pruži uvid u aktuelni razvoj u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, (prije svega u oblasti softvera), na informativan, stručan, savremen, i zabavan način, interesantan široj javnosti, a naročito mladima.

Ministarstvo nauke i Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije pozivaju institucije, organizacije, udruženja i privredna društva da dostave prijavu za realizaciju promotivnog događaja.

Prijava sa kompletnom dokumentacijom dostavlja se Ministarstvu nauke, do 28. jula 2014. godine.

Portal Analitika