Podgorica

Stanovi za 50 zaposlenih u Glavnom gradu

stanovi
S
lužbenici i namještenici Glavnog grada, njih 30, dobili su u ključeve i rješenja za stanove na Bulevaru vojvode Stanka Radonjića na Tuškom putu. Rješenja za stanove je dobilo još 20 zaposlenih, ali će im ključevi biti uručeni kada bude završena zgrada, čija je izgradnja u toku.

Stanovi za 50 zaposlenih u Glavnom gradu
Portal AnalitikaIzvor

Zaposleni u glavnom gradu Darko Vujošević kazao je da mu se ispunio životni san da u prelijepoj zgradi dobiju stan.

"Nadam se da će se trend gradnje i dijeljenja stanova službenicima glavnog grada nastaviti i da će mnoge kolege koje nemaju riješeno stambeno pitanje, to riješiti u bliskoj budućnosti", kazao je Vujošević za Pobjedu.

On je zahvalio rukovodstvu glavnog grada što su smogli snage da istraju na ovim projektima i riješe egzistenciju mnogih porodica u ovim teškim vremenima ekonomske krize.

Svečanom uručenju ključeva i rješenja prisustvovao je i odlazeći gradonačelnik Miomir Mugoša.

Darko Vujošević je pohvalio Mugošu rekavši da je najbolji gradonačelnik od postojanja Crne Gore, te da je puno učinio da za vrijeme njegovog mandata Podgorica dobije izgled modernog evropskog grada.

"Do sada sam šest godina živio privatno, sa suprugom i dvoje djece, a sada će sve biti drugačije i lakše", kazao je zaposleni u Upravi lokalnih javnih prihoda Bećir Čirgić.

(rtcg)

 

Portal Analitika