Abiznis

Montenegro airlines: Najpovoljnija cijena karte za turiste iz Srbije

0707montnegroairlines
M
ontenegro Airlines je putnicima ponudio novu, atraktivnu, mogućnost za putovanja po najpovoljnijoj tarifi iz Beograda za Tivat i to za period od 15. jula do 15. avgusta.

Montenegro airlines: Najpovoljnija cijena karte za turiste iz Srbije
Portal AnalitikaIzvor


Od danas, Montenegro Airlines će ponedjeljkom, na svom sajtu, objavljivati kojim danom i na kojem letu će putnici iz Srbije moći da kupe svoje karte po najpovoljnijoj tarifi, saopštila je kompanija.



Prvi sunčani avion, na relaciji Beograd-Tivat, polazi 17. jula u 07:00 h. Počev od danas i sve do 07. jula, putnici mogu kupiti svoje povratne karte za ovaj let po jedinstvenoj sunčanoj tarifi od 97.78 eura.



Karte se mogu kupiti u poslovnici Montenegro Airlinesa u Beogradu, Knez Mihailova 23, putem web sajta www.montenegroairlines.com, kao i kod svih prodajnih agenata sa teritorije Srbije.



Iz Montenegro Airlinesa poručuju da će narednog ponedjeljka, na kompanijskom sajtu  biti objavljena informacija o vremenu polijetanja sljedećeg kupačkog aviona. Svi putnici ga mogu očekivati u periodu izmedju 22. jula i 26. jula, navodi se u saopštenju kompanije dostavljenom Portalu Analitika.

foto: exyuaviation.blogspot.com

Portal Analitika