Društvo

UP: Uhapšen osumnjičeni za teško ubistvo u Nikšiću

0407niksicok
S
lužbenici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova – Centra bezbjednosti Nikšić lišili su slobode B.Đ. (55) iz Nikšića, zbog sumnje da je, na štetu T.Š. (54) iz Nikšića, počinio krivično djelo teško ubistvo na podmukao način.

UP: Uhapšen osumnjičeni za teško ubistvo u Nikšiću
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz Uprave policije, osnovano se sumnja da je B.Đ. juče, 03. jula 2014. godine, počinio krivično djelo na način što je u svom stanu u Nikšiću, u kojem je živjela i T.Š, u njenom pravcu iz vatrenog oružja – revolvera iz neposredne blizine ispalio pet hitaca koji su je pogodili i od kojih je preminula.

-Dežurna služba CB Nikšić je o događaju obaviještena juče u 23,07 časova, nakon čega su na lice mjesta upućeni policijski službenici. O događaju je obaviješten zamjenik Višeg državnog tužioca u Podgorici, koji je rukovodio uviđajem. Tokom uviđaja pronađen je revolver ,,CZ“ model 83 magnum 357 koji je, kako se sumnja, korišćen prilikom izvršenja krivičnog djela. Osumnjičeni B.Đ. je takođe zatečen na licu mjesta, ističe se u saopštenju.

Revolver, čaure i ostali predmeti i tragovi su izuzeti i upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

Tijelo žene je transportovano na Odjeljenje za sudsku patologiju Kliničkog centra u Podgorici radi vršenja obdukcije.

Osumnjičeni B.Đ. je, u konsultaciji sa ZVDT u Podgorici, lišen slobode. On će danas, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo, zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika