Društvo

PORTO MONTENEGRO: Nova aplikacija i veb stranica

0307visitmnok
M
arina i naselje Porto Montenegro od sada ima svoju Iphone aplikaciju, a upravo je objavljena i nova web stranica o Crnoj Gori kao destinaciji. Obje platforme predstavljaju svojevrsne virtuelne turističke vodiče kroz Crnu Goru, saopšteno je Portalu Analitika iz kompanije Adriatik marinas.

PORTO MONTENEGRO: Nova aplikacija i veb stranica
Portal AnalitikaIzvor

-Visit MNE, razvijen od strane Porto Montenegra, predstavlja besplatnu telefonsku aplikaciju koja je već dostupna u App Store-u. Da bi se preuzela preko iphone-a, potrebno je ukucati Montenegro travel guide,  ili luxury guide. Aplikacija je korisna svima, onima koji planiraju da posjete Crnu Goru, ali i onima koji su već tu i žele da istraže nove lokacije kroz interaktivni katalog- ističe se u saopštenju.

Kako se dodaje, zajedno sa mobilnom aplikacijom Porto Montenegro je aktivirao i web verziju turističkog vodiča www.visitmontenegro.net.

-Ovaj online adresar raspolaže korisnim informacijama za turiste – fotografije i video zapise sa različitih lokacija u Crnoj Gori, kao i ponudu najboljih događaja tokom cijele godine. Web stranica je dostupna na dva jezika, ruskom i engleskom, i pokriva sve sadržaje koji su potrebni turistima – najljepše crnogorske lokacije na primorju i sjeveru, smještaj sa 4 i 5 zvjezdica, restorane i barove, preporuke za dobru kupovinu, i ostale luksuzne usluge i aktivnosti za slobodno vrijeme. Posjetiocima web stranice se takođe nudi i lista korisnih informacija o saobraćajnim transferima, (iznajmljivanju automobila, avio kartama) zdravstvenim uslugama, i još mnogo drugih servisa- zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika