Društvo

EPCG: Višesatna isključenja zbog radova na mreži

2906Elektricni
D
jelovi više crnogorskih gradova biće nekoliko sati bez struje zbog radova na elektromreži, najavljeno je iz Elektroprovrede Crne Gore.

EPCG: Višesatna isključenja zbog radova na mreži
Portal AnalitikaIzvor

U Danilovgradu će, zbog radova na dalekovodu Jelenak, od osam do 15 sati, bez napajanja električnom energijom biti potrošači naselja Vučica i vojni objekat Taraš.

Na području Nikšića, zbog planiranih radova u novoj trafostanici br. 26, od deset do 16 sati, bez struje biće dio potrošača u City centru, kao i potrošači na uglu ulica Njegoševa i Karađorđeva, i diskoteka Face i Olimpik.

Potrošači će, kako se navodi, biti isključivani u intervalima od jednog sata.

U Tivtu će, zbog radova na ugradnji nove oprem u trafostanice, od četiri do devet sati, bez napajanja električnom energijom biti potrošači na lokaciji Radovići Novo naselje.

Potrošači žabljačkih naselja Seoca, Krnje Jele, Struga, Malinska, Sirovca i Bara biće bez struje od 12 do 16 sati zbog radova na dalekovodu „Boan-Bare-Krnja Jela-Strug-Malinsko“.

Zbog radova na dalekovodu “Kolašin-Ptič”, od osam do 17 sati, bez napajanja električnom energijom biće potrošači Kosa i Trebješice.

U Pljevljima će, zbog radova na dalekovodu „Pljevlja-Borovica-Kakmuža“, od deset do 12 sati, bez napajanja električnom energijom biti potrošači mjesnih zajednica Zabrđe i Kruševo.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži, od devet do 14 sati, bez struje biće potrošači u ulicama Ivana Milutinovića i Vardarska.

MINA

Portal Analitika