Abiznis

Sosiete Ženeral Montenegro: Nova premium kartica MasterCard Gold Debit

01sosietezeneralok
N
akon La Rata i MasterCard Debit kartice koje su prethodno uspješno lansirane, banka je svojim klijentima i onima koji će to uskoro postati Sosiete Ženeral Montenegro ponudila je i MasterCard Gold Debit karticu koju je moguće koristiti za plaćanje roba i usluga na svim prodajnim i uslužnim mjestima, s istaknutim znakom MasterCard, za kupovinu putem interneta kao i za podizanje gotovine sa bankomata u zemlji i širom svijeta, kazali su u banci.

Sosiete Ženeral Montenegro: Nova premium kartica MasterCard Gold Debit
Portal AnalitikaIzvor

Kako su dodali, banka je i za korisnike ove kartice, obezbijedila besplatno osiguranje od posledica nezgode i osiguranje od gubitka i krađe kartice u saradnji sa UNIQA osiguranjem.

"Korisnik MasterCard Gold Debit kartice Societe Generale Montenegro, osiguran je svuda u svijetu u slučaju: trajnog invaliditeta, smrti usled bolesti i nezgode, krađe ili gubitka kartice, blokade platne kartice, kao i zamjene dokumenata i ključeva izgubljenih ili ukradenih zajedno sa platnom karticom", istakli su u banci.

MasterCard Gold Debit je premijum kartica koja omogućava korisniku i niz drugih pogodnosti.

"Svaki korisnik MasterCard Gold debit kartice ima i mogućnost besplatnog korišćenja Biznis kluba na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu i SKY i JET salona na aerodromu u Beču, uz besplatnu konzumaciju hrane i pića, besplatan WI-FI i mnoštvo drugih povoljnosti što će klijentima sigurno biti od koristi tokom predstojećih odmora", istakli su u banci.

Povodom lansiranja ove kartice Mile Grbin, direktor sektora Strategije, marketinga i advertajzinga u Societe Generale banci Montenegro izjavio je da su vrlo ponosni na novi proizvod - MasterCard Gold debitnu karticu.

"I uvjereni smo da će klijenti banke i svi ostali prepoznati svoj interes za posjedovanje i korišćenje ove kartice. Societe Generale Montenegro je prepoznata u Crnoj Gori kao banka koja prati savremene svjetske trendove i osluškuje zahtjeve svojih klijenata, na osnovu kojih je u saradnji sa MasterCard-om uspješno i završen projekat implementacije MasterCard Gold debitne kartice. Ovim putem pozivam sve zainteresovane da posjete neku od naših brojnih ekspozitura ili da se putem sajta www.societegenerale.me informišu o karakteristikama najnovije kartice na crnogorskom tržištu“, kazao je on.

Izrazivši svoje zadovoljstvo što Societe Generale Montenegro ostvaruje značajan napredak u kartičarstvu i kontinuirano proširuje svoju ponudu Jelena Ristić, predstavnica kompanije MasterCard za Crnu Goru i Srbiju, izjavila je da je MasterCard Gold Debit kartica odličan izbor za osobe sa dinamičnim stilom života.

"Koje često putuju i žele da u svakom trenutku imaju na raspolaganju pouzdano, sigurno i elegantno sredstvo plaćanja, koje ujedno čini da se osećaju posebno uz brojne pogodnosti koje nudi. Zahvaljujući širokoj prihvatnoj mreži kompanije MasterCard, korisnici nove MasterCard Gold Debit kartice imaju priliku da je koriste na preko 35,9 miliona lokacija širom sveta, a u internet prodavnicama koje imaju oznaku MasterCard SecureCode, korisnici mogu da obavljaju plaćanja na siguran način. Takođe, kao Premijum proizvod, ova kartica obezbeđuje brojne popuste i pogodnosti u okviru programa MasterCard Elite Srbija. Izuzetno nam je drago da je naš cenjeni partner Societe Generale banka Montenegro prepoznala značaj ovakvog proizvoda na crnogorskom tržištu i učinila ga dostupnim svojim klijentima“, kazala je ona.

Sve kartice Societe Generale Montenegro izdaju se sa čipom, a na svim bankomatima banke može se promijeniti PIN svake od ovih kartica.

"Time se građanima omogućava da za svoj PIN izaberu kombinaciju brojeva koja im najbolje odgovara", istakli su u banci.

(CDM)

Portal Analitika