Turizam

Hotel “Sato”: Pristupačne cijene i kvalitetna ponuda ključ uspjeha (VIDEO)

0107sato1
S
utomorski hotel „Sato“ ušao je u ljetnju turističku sezonu na najbolji mogući način. Kvalitetna ponuda, dobra usluga i pristupačne cijene izdvajaju ovaj hotel od ostalih na crnogorskom primorju, a u prilog tome govori i broj gostiju. Trenutno je ispunjeno 80 posto kapaciteta, dok se narednih dana očekuje i stoprocentna popunjenost. „Ozbiljan pristup poslu, osluškivanje tržišta, biranje ozbiljnih partnera i prilagodjavanje svakom gostu, ključ je uspjeha”-kaže za Portal Analitika direktorica hotela “Sato” Marija Durović.

Hotel “Sato”: Pristupačne cijene i kvalitetna ponuda ključ uspjeha (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

Prva godina rada u novom “ruhu” za hotel “Sato” krenula je veoma dobro. Nakon renoviranja osam spratova i recepcije koje je završeno u maju, ovaj ugostiteljski objekat već sada može da se pohvali odličnim rezultatima, a kako kažu, najbolji dio sezone tek dolazi.



“Sato” je za ovu sezonu spremio 88 soba kategorije 4 zvjezdice i 16 apartmana sa frontalnim pogledom na more. Ukupan kapacitet hotela je 344 ležaja. Cijena noćenja sa doručkom je 22 eura, polupansiona 30 eura, punog pansiona 34 eura, a u ponudi je i takozvani “all inclusive light”- tj. puni pansion, koji sadrži tri obroka na bazi švedskog stola i dva puta dnevno po sat vremena služenje pića po želji gostiju, a cijena ove ponude je 37 eura.

0107sato2- Sobe su komforne i u svakom smislu prilagođene ugodnom odmoru. Svaka soba ima sopstveno kupatilo, veliku terasu, televizor, klima uređaj, telefon i sef. Pozicija hotela je na 20-tak metara od plaže, gotovo 90 posto soba ima pogled na more, što nas takođe čini izuzetkom. Obezbijeđen je i besplatan parking za goste hotela i za autobuse agencija sa kojima sarađujemo. Želimo da naši gosti uživaju u smještaju sa četiri zvjezdice, a da cjenovno budemo pristupačni u ovoj sezoni, objašnjava Durović.U sutomorskom kompleksu najviše ima Rusa, Poljaka i Čeha, dok su po prvi put tu i turisti iz Grčke.
- U kratkom vremenskom roku uspjeli smo da u Sutomore dovedemo Grke kao goste i mogu slobodno reći da počinjemo na bolje da mijenjamo nivo u smislu dovođenja "kvalitetnijih"gostiju - ističe Durović i dodaje da sama lokacija hotela privlači turiste:
- Za pola sata ste na Skadarskom jezeru, za sat i po do ostalih nacionalnih parkova, za sat vremena do Ulcinjske rivijere... Strancima je mnogo bitno da imaju dobar smještaj i položaj hotela koji će im omogućiti da obiđu što više u što kraćem roku, a upravo to im omogućava hotel “Sato” - napominje ona.

0107sato3Za direktoricu hotela nema dileme - ljetnja turistička sezona će po svemu sudeći biti uspješna.
- Za nas će sezona biti uspješna. Naša prodaja je odlično odrađena i znamo da nas čeka maksimalna popunjenost kapaciteta.

Durović je predstavila i buduće aktivnosti ovog ugostiteljskog objekta koje podrazumijevaju drugu fazu rekonstrukcije, koja će početi u novembru. Takođe, ona je posebno istakla da su u najavi za sledeću sezonu i gosti sa tržišta Azije.

Foto: Facebook

 

 

 

Portal Analitika