Turizam

Turistička ponuda Budve predstavljena u Banja Luci

0107PIZANA
R
oadshow kampanja, koju je Nacionalna turistička organizacija Crne Gore organizovala u saradnji sa Turističkom organizacijom opštine Budva, nakon predstavljanja u Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu završila se predstavljanjem ljetnje turističke ponude Budve i Crne Gore u Banja Luci.

Turistička ponuda Budve predstavljena u Banja Luci
Portal AnalitikaIzvor

Gostovanjem u jutarnjem programu “Alternativne televizije (ATV)”, TO Budve je najavila dešavanja na glavnom gradskom trgu “Krajina”, koje je održano 28. juna u podne, i pozvala građane Banja Luke da proprate promociju i da se upoznaju sa novitetima u turističkoj ponudi Budve za ovo ljeto.

Istaknuto je da, pored široke lepeze hotelskog smještaja, turistima je na raspolaganju i kvalitetan privatni smještaj, cijenovno pristupačan, posebno za porodice sa djecom. Najavljeno je i da turiste očekuju brojna dešavanja koja se održavaju u svim primorskim i planinskim centrima Crne Gore, sa akcentom na dešavanja u Budvi, kao što su muzički festivali “Sea Dance”, Dan državnosti, Petrovačka noć, Grad teatar Budva i mnogi drugi, kaže se u saopštenju TO Budva.

Kako navode ,tokom same promocije, pored standardnog materijala kojim promovišu turističku ponudu Budve za predstojeću sezonu, građani su se najviše interesovali za cijene i popuste koji se nude u vansezoni i glavnoj sezoni. Na info pultu su mogli dobiti informacije o plažama, krstarenjima i izletima, aktivnom odmoru i sl. U okviru promocije TO Budve dodijelila je i nagradu, sedmodnevni boravak za dvije osobe.

Najznačajnija informacija za građane i medije bila je otvaranje nove čarter linije Banja Luka – Tivat, koja će saobraćati u sezoni, počev od 29. juna do 31. avgusta, a koju su pokrenuli Aerodromi Republike Srpske, turističke agencije ARS Tours i BH Airlines, zbog čega će građani Banja Luke ovog ljeta imati mogućnost da na udobniji i brži način stignu u Crnu Goru. Takođe, ova linija je značajna sa aspekta intezivnije saradnje između turističkih privreda Crne Gore i Republike Srpske.

Promociju na gradskom trgu propratili su i novinari „Radio-televizije Republike Srpske“, „ATV“-a, portala «Mondo» i “Nezavisnih novina”, kaže se u saopštenju.

 

Portal Analitika