Društvo

EPCG: Djelovi četiri opštine sjutra bez struje

2906Elektricni
Z
bog radova na sistemu, sjutra će više sati bez struje biti potrošači u pojedinim djelovima podgoričke, danilovgradske, rožajske i ulcinjske opštine, saopšteno je iz Direkcije za odnose s javnošću Elektroprivrede Crne Gore.

EPCG: Djelovi četiri opštine sjutra bez struje
Portal AnalitikaIzvor

Zbog planiranih radova na dalekovodu „Ubli“od 10 do 14 sati bez napajanja električnom energijom biće Ubli, Toke, Korita, Živkovići, Prelevići, Lazorci, Građen, Prisoje i Cvilin.

Radiće se i u trafostanici „STŠ Stambena“, pa će od 8 do 14 sati bez struje biti dio potrošača u ulici Vasa Raičkovića br. 30 i dio potrošača u ul. Moskovskoj br. 76.

U Danilovgradu su planirani radovi na dalekovodu „Slap“, pa će od 8:30 do 17 sati bez napajanja električnom energijom biti potrošači sa područja naselja Dobro Polje, Adžin Most, Kujava, Bogumili Zagorak, Viš, Boronjina, Mandići, Bare Šumanovića, Šobajići, Kupinovo i Željeznička stanica Ostrog.

Zbog radova na dalekovodu „Novo Selo“ od 9 do 10 sati bez napajanja električnom energijom biće potrošači sa područja naselja Novo Selo, Grbe, Klikovače, Daljam, Livade Bandića, Ćafa, Mokanje, Lužnica, Baloče, Oraovica, Laško Rele, Dolovi Komanski, Crvena Paprat, Podkuk, Vučji studenac, Rupice Komanske, kao i preduzeća Select, Savović i Volmont.

Planirani su radovi na dalekovodu „Kalače“ u Rožajama zbog čega će od 11 do 13 sati bez struje biti: Agovići, Nurkovići, Bralići, Skerepača, Dedeići, Kurpejovići, Bogaje i Kalače.

U Ulcinju će se raditi na trafostanici „Velika plaža 1“, pa će od 11 do 17 sati bez napajanja električnom energijom biti potrošači sa područja Velike plaže, Štoja i dijela Đerana.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom potrošača na navedenim područjima, a u slučaju lošeg vremena, biće odgođeni.

Portal Analitika