Društvo

Budvanin uhapšen zbog posjedovanja heroina

3policijaskicaok
B
udvanska policija uphapsila je M.B. (36) iz tog grada i zaplijenila oko 20 grama heroina koje je on, kako s sumnja, imao u namjeru da stavi u promet, saopšteno je iz Uprave policije.

Budvanin uhapšen zbog posjedovanja heroina
Portal AnalitikaIzvor

Policija je u srijedu, oko 14 sati i 30 minuta, kontrolisala M.B. u mjestu Dubovica u Budvi.

„Prillikom kontrole M.B. je, kako se sumnja, odbacio od sebe zamotuljak sa heroinom, udario dva policijska službenika koja su ga kontrolisala i pobjegao. Njega su, međutim, policijski službenici ubrzo sustigli i uhapsili“, kaže se u saopštenju policije.

Zamotuljak sa materijom za koju se posumnjalo da se radi o heroinu je izuzet, preliminarnom analizom je potvrđeno prisustvo heroina.

Iz policije je saopšteno da kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je M.B. posjedovao heroin zbog njegovog stavljanja u promet.

Policajci su u događaju zadobili lakše tjelesne povrede.

„Budući da je M.B, kako se sumnja, navedene službenike opisanim radnjama sprječavao u obavljanju službenih poslova i zadataka, njemu se krivičnom prijavom, osim krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, na teret stavlja i krivično djelo sprječavanje službenog lica u vršenju službene radnje“, navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni M.B. je u srijedu, uz krivičnu prijavu, priveden Višem državnom tužiocu u Podgorici.

Portal Analitika