Politika

JASAVIĆ: Problem je želja Lazovića da se pregovara samo sa DPS-om

2506Azra-Jasavic
P
redsjednica Gradskog odbora Glavnog grada Pozitivne Crne Gore Azra Jasavić reagovala je na izjavu dr Vujice Lazovića, predsjednika Opštinskog odbora SDP-a i šefa pregovaračkog tima te partije za razgovore o konstituisanju vlasti u Podgorici, navodeći da se čudi njegovoj "preuranjenoj izjavi", jer je, kako kaže, "platforma u načelu usaglašena".
JASAVIĆ: Problem je želja Lazovića da se pregovara samo sa DPS-om
Portal AnalitikaIzvor


Podsjetimo, Lazović je za naš Portal kazao da ukoliko u narednih nekoliko dana ne bude usaglašena platforma sa Pozitivnom Crnom Gorom, Socijaldemokratska partija će početi pregovore sa DPS-om.

-Ako u narednih nekoliko dana se ne usaglasimo sa Pozitivnom Crnom Gorom oko platforme za pregovore o formiranju vlasti u Podgorici, SDP će početi pregovore sa DPS-om, kao što smo i ranije najavljivali, rekao je Lazović.

Jasavić naglašava da je začuđena njegovom, kako kaže, preuranjenom izjavom.

"Čudim se preuranjenoj izjavi gdina Lazovića, jer je platforma u načelu usaglašena. Ona je u skladu sa političkim principima Pozitivne Crne Gore i tu nema ništa sporno. Očigledan je problem želja gospodina Lazovića da se pregovara samo sa DPS-om, dok Pozitivna Crna Gora insistira da zajednički ispoštujemo volju birača da razgovaramo sa opozicijom", kaže Jasavić u reagovanju dostavljenom

Portalu Analitika.

Ona naglašava da su "građani glasali za promjene i odbacivanje razgovora sa opozicjom bi bilo izvrgavanje narodne volje".

Portal Analitika