Politika

Milić na parlamentarnom forumu u Moskvi

1604srdjanmilic
P
redsjednik Socijalističke narodne partije SNP i poslanik te stranke Srđan Milić učestvovaće na Trećem Međunarodnom parlamentarnom forumu na temu "Nove dimenzije parlamentarnog dijaloga u savremenom periodu", koji se održava u Moskvi od 25. do 27. juna, navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Milić na parlamentarnom forumu u Moskvi
Portal AnalitikaIzvor

Poziv za ovaj događaj Miliću je uputio je predsjednik Komiteta za spoljne poslove Državne Dume Ruske Federacije Aleksej Puškov.

- Forum u organizaciji Državne Dume Ruske Federacije okupiće parlamentarce, vodeće naučnike i eksperte, predstavnike društveno-političkih i poslovnih krugova iz različitih zemalja svijeta - saopšteno je iz SNP-a.

Plenarno zasijedanje Foruma otvoriće predsjednik Dume, Sergej Jevgenjević Nariškin.

- I ova posjeta predsjednika SNP-a Srđana Milića Moskvi, predstavlja nastavak tradicionalno dobre i prijateljske saradnje Crne Gore i Rusije, zakonodavnih tijela dvije zemlje, kao i SNP sa parlamentarnim ruskim partijama - ističe se u saopštenju.

Milić će se u Moskvi sastati i Valerij Aleksejevičem Korovkinom, načelnikom Direkcije za međunarodnu saradnju u Federalnoj agenciji Rusije za turizam.

Portal Analitika