Zanimljivosti

Barbi ima novu karijeru - ona je uspješna preduzetnica

2306barbi
K
ompanija "Mattel" spakovala je Barbi u novo ruho pa je od sada slavna plavuša i preduzetnica.

Barbi ima novu karijeru - ona je uspješna preduzetnica
Portal AnalitikaIzvor

Pod nazivom "Entrepreneur Barbie", glavna ideja bila je podsjetiti žene širom svijeta da slijede svoje snove, prenosi b92.

Slavna Barbika je za 55 godina postojanja imala više od 150 karijera: od medicinske sestre, pilota, predsjednica Amerike ali i doktorke, sportistkinje, astronautkinje i slično, a sada je spremna za novu karijeru.

Naime, kompanija je ovog ljeta odlučila da izbaci lutku obučenu u crno-roze uski kostim i crne elegantne štikle, sa dodacima kao što su aktovka, pametni telefon i tablet. Pod nazivom "Entrepreneur Barbie", glavna ideja bila je podsjetiti žene širom svijeta da slijede svoje snove.

Takođe, iz ove kompanije podsjećaju da se broj žena koje imaju svoje uspješne firme, od 1990. godine, znatno povećao, a to potvrđuje Forbs, zbog čega je za mnoge porodice upravo žena neko ko donosi osnovna sredstva za život svojoj porodici.

"Ako možete da sanjate, možete i da budete - sve je moguće", slogan je nove Barbike, koja ima i svoj Instagram, Linkedin ali i plakate po Tajms Skveru.

U osmišljavanju nove Barbi, Mattelu su pomogle prave žene sa zavidnim karijerama i čini se kako su njihovi savjeti itekako pomogli, jer Barbie izgleda odlično, piše Today.

Portal Analitika