Abiznis

Otvorena filijala Hipotekarne banke u Porto Montenegru

1806hipotekarna
H
ipotekarna banka otvorila još jednu filijalu u Tivtu, u turističko-nautičkom centru Porto Montenegro. Ovo je prva filijala jedne banke otvorena na ovoj prestižnoj turističkoj destinaciji, a u skladu je sa vizijom banke da bude posvećena svojim klijentima između ostalog i na način da bude prisutna tamo gdje klijenti to žele, kaže se u saoštenju Hipotekarne banke.

Otvorena filijala Hipotekarne banke u Porto Montenegru
Portal AnalitikaIzvor

Svi postojeći i budući klijenti Hipotekarne banke u ovoj filijali, kao i u ostalih 17 širom Crne Gore, dobiće vrhunsku uslugu i maksimalnu posvećenost. Zaposleni u filijalama čine sve kako bi svakom klijentu izašli u susret, sa ciljem da njihovo poslovanje bude uspješno, a sve nedoumice razriješene. Hipotekarna banka u svojim filijalama nudi potpunu finansijsku uslugu, kako građanima tako i privrednim subjektima: od usluga plaćanja, transfera novca, aktiviranja mnogobrojnih servisa, izdavanja raznih vrsta platnih kartica, kreditiranja, aktiviranja elektronskog bankarstva, kaže se u saopštenju banke.

Kkao ističu, stanovnici Porto Montenegra i Tivta, mnogobrojni domaći i inostrani turisti, dobiće najsavremeniju bankarsku uslugu, jer je HB u potpunosti posvećena svojim klijentima, kombinujući njihove želje i potrebe i najsavremenije svjetske bankarske trendove. HB nudi čitavu lepezu korisnih proizvoda i usluga koja klijentima nudi najveću vrijednost, ali i najlakši način korišćenja usluga u skladu sa aktuelnim tehnološkim i komunikacionim trendovima.

1806direktor_banke

'Hipotekarna banka je moderna banka, koja je u potpunosti posvećena svojim klijentima, što dokazuje aktivnim i kontinuiranim akcijama na uvođenju najsavremenijih bankarskih servisa na crnogorsko tržište. Prateći najsavremenije bankarske trendove, HB je postala lider u inovativnosti na crnogorskom bankarskom tržištu, nudeći prvu pay pass karticu, prvu zajedničku partnersku karticu, a ovaj trend će nastaviti i u budućnosti. HB, pored posvećenosti svojim klijentima, vodi računa i o kvalitetu i sigurnosti svojih proizvoda i usluga, o svojim zaposlenima, ali i o razvoju društva, a posebno domaće privrede', naglasio je Nikola Špadijer, direktor sektora za poslovanje sa fizičkim licima.

Hipotekarna banka primjenjuje najbolju bankarsku praksu i zahvaljujući takvom pristupu banka posluje stabilno i uspješno i bilježi konstantan porast novih klijenata.  HB svoju posvećenost klijentima iskazuje kroz široku lepezu kreditnih i depozitnih proizvoda i usluga prilagođenih upravo njihovim potrebama, a koju kontinuirano širi i unaprijeđuje, kaže se u saopštenju.

Portal Analitika