Abiznis

“Plantaže” dobile nagradu “Regionalni Biznis Partner 2014”

1806Verica_Maras
V
inarija “13. jul Plantaže” dobila je nagradu “Regionalni Biznis Partner 2014”, koju joj je dodijelila kompanija Mas Media Internešenel na svečanoj ceremoniji dodjela održanoj u Hotelu Metropol Palas u Beogradu. Izvršna direktorica “Plantaža” Verica Maraš istakla je da je nagrada priznanje za 700 zaposlenih u ovoj kompaniji, za predan rad na razvoju brendova Vranac i Krstač tokom pola vijeka postojanja, kao i za visok stepen društvene odgovornosti.
“Plantaže” dobile nagradu “Regionalni Biznis Partner 2014”
Portal AnalitikaIzvor


Priznanje se dodjeljuje kompanijama koje se u svom poslovanju rukovode visokim standardima, čvrstim etičkim normama, odgovornošću za šire društvene interese i ekološkim imperativima okruženja.



Izvršna direktorica “Plantaža” Verica Maraš istakla je da je nagrada priznanje za 700 zaposlenih u ovoj kompaniji, za predan rad na razvoju brendova Vranac i Krstač tokom pola vijeka postojanja, kao i za visok stepen društvene odgovornosti. “U godinama krize, Plantaže su u različite humanitarne svrhe donirale 2,5 miliona eura”, istakla je Maraš.



Plantaže su nagradu dobile kao najbolja kompanija iz Crne Gore, dok su ostali laureati holandski Hajneken, Adriatik Internešenel iz Hrvatske, Dasotakom iz Rumunije, Orao iz BiH i Ajron trast sa Kipra. U različitim kategorijama nagrađeni su i Telekom, Lafarž, Imlek, Blic, Marbo produkt i druge kompanije iz Srbije.

Portal Analitika