Abiznis

Telekom predstavalja Magisto aplikaciju za smartfone i tablete

186magisto
T
elekom je od danas za svoje korisnike obezbijedio mogućnost dva mjeseca besplatnog korišćenja premijum verzije Magista, jedne od najpopularnijih aplikacija za video montažu za smartfone i tablete.

Telekom predstavalja Magisto aplikaciju za smartfone i tablete
Portal AnalitikaIzvor

Magisto Video montažer automatski pretvara video snimke i fotografije korisnika u profesionalno montirane filmove obogaćene interesantnim grafičkim detaljima i efektima, uz muziku koju korisnik sam odabere. Obrada sadržaja i proces kreiranja  filma traje samo nekoliko minuta, a korisnik može da odabere opciju da podijeli film sa ostalim korisnicima Magista, kao i sa svojim prijeteljima na društvenim mrežama.

Aplikacija je dostupna u online prodavnici AppStore, a za korisnike Android platform, omogućeno je preuzimanje APK aplikacije sa Telekomovog sajta (www.telekom.me/magisto.nspx) uz ručnu instalaciju. Telekom je, kao partner aplikacije Magisto, svojim korisnicima omogućio besplatno korišćenje  premium verzije aplikacije u toku promotivnog perioda od dva mjeseca.  Telekom će nakon isteka tog promotivnog perioda, za 250 korisnika obezbijediti na poklon još jednu mjesečnu pretplatu za premium nalog na Magistu, i za još 250 korisnika - godišnju pretplatu. Mjesečna pretplata za premium nalog će, nakon isteka promotivnog perioda, koštati jedan euro, a  godišnja osam eura.

Prednosti premium naloga u odnosnu na osnovni su brojni, a podrazumijevaju i neograničeno preuzimanje (download) kreiranih videa na smartfon ili tablet, uključivanje do 25 videa i do 30 fotografija po filmu, duže trajanje filma itd.

Magisto ima preko 30 miliona korisnika i bio je uključen na Google-ovoj listi Najboljih aplikacija za 2013. god.

Portal Analitika