Društvo

Pucnjava kod Delte, mladić na intenzivnoj

1606citypark
U
tuči koja se dogodila sinoć u City kvartu, preko puta Delte, u Podgorici, teško je povrijeđen Vukosav Gluščević (26). Kako pišu dnevni listovi, oko 21 sat došlo je do tuče više lica u Studentskoj ulici i tom prilikom je povrijeđen Gluščević, koji je pao i udario glavom u ivičnjak. On je transportovan u Klinički centar Crne Gore i zbrinut je na Odjeljenju intenzivne njege. Sinoć se u gradu dogodila još jedna tuča i to kod Vezirovog mosta, u kojoj su povrijeđena trojica braće Baošić.

Pucnjava kod Delte, mladić na intenzivnoj
Portal AnalitikaIzvor

Prije tuče u City kvartu u kojoj je teško povrijeđen Gluščević, dvije grupe mladića su se verbalno sukobile u klubu "Ron de Cuba". Nakon toga izašli su iz lokala i nastavili da se prepiru i tuku. Tokom tuče Glušćević je pao i udario glavom u ivičnjak.

Građani su odmah incident prijavili policiji. Vidjevši da momak leži u krvi i čuvši policijske sirene, mladići su se razbježali.

Policiji je prijavljeno da je u tom obračunu došlo i do upotrebe vatrenog oružja, ali povrijeđenih nije bilo.

Podgorička policija je do kasnih sati tragala za učesnicima tuče.  Uzete su izjave od osoblja kluba “Ron de Cuba”, kao i od očevidaca.

Prema nezvaničnim saznanjima lista “Dan”, nekoliko osoba je privedeno u policiju na informativne razgovore.

Nakon ove tuče, oko 21.45 sati došlo je do tuče u Ulici Vaka Đurovića i tom prilikom povrijeđena su trojica braće, Vukašin, Nemanja i Nikola Baošić. Oni su potrražili pomoć u Kliničkom centru, pišu "Vijesti".

List navodi i da je teško povrijeđeni Vukosav Gluščević u oktobru 2009. godine, sa još tri mladića uhapšen u akciji policije prilikom zaplijene 10 kilograma marihuane. On je u julu prošle godine pravosnažno osuđen zbog drugog djela vezanog za drogu.

foto: CdM.me

Portal Analitika