Društvo

Sportska tribina sa Miodragom Božovićem Grofom na Ekonomskom fakultetu

1106grof
S
portsko-rekreativno društvo studenata ekonomije i menadžmenta “Ekomen” u saradnji sa Upravom Ekonomskog fakulteta u srijedu, 11. juna u 19:00 časova, u sali “Mediteran” na Ekonomskom fakultetu, organizuje Sportsku tribinu čiji će gost biti naš proslavljeni fudbalski stručnjak, Miodrag Božović Grof.

Sportska tribina sa Miodragom Božovićem Grofom na Ekonomskom fakultetu
Portal AnalitikaIzvor

Tribinu će otvoriti PR Društva, Natalija Mušura koja će pozdraviti prisutne, nakon čega će riječ prepustiti dekanu Ekonomskog fakulteta, Milivoju Radoviću, koji će ispred Ekonomskog fakulteta poželjeti dobrodošlicu uvaženom gostu.

U prvom dijelu tribine, u svom uvodnom izlaganju, Grof će prisutne upoznati sa svojim počecima i toku svoje karijere, kako igračke, za vrijeme koje je nastupao za FK Budućnost Podgorica, Crvenu zvezdu iz Beograda, uz internacionalne angažmane u Holandiji, Indoneziji, Japanu, na Kipru, tako i trenerske, u kojoj je već sada ostvario sjajne uspjehe. S tim u vezi, predavanje će biti usmjereno i u pravcu predstavljanja svih izazova  sa kojima se susretao u toku svog dosadašnjeg trajanja trenerskog poziva, a koji ga je vodio i do svog trenutno najvećeg trenerskog uspjeha, osvajanja Kupa Rusije sa ruskim fudbalskim klubom Rostov.

Prisutni će biti u mogućnosti da od samog tvorca čuju o najvećem rezultatu nekog crnogorskog fudbalskog trenera ikada i najvećem uspjehu Rostova u istoriji tog kluba.

Nakon predavanja, student će imati priliku da našem proslavljenom fudbalskom stručnjaku postavljaju pitanja i time se bliže upoznaju sa detaljima iz

Božovićevog

predavanja koji ih posebno budu zanimali.



Foto:

b92.net
Portal Analitika