Abiznis

Cetinje: Kompanija m:tel preselila poslovnicu

cetimtelok
K
ompanija m:tel će od danas na Cetinju imati poslovnicu na izmijenjenoj lokaciji i to u ul. Njegoševoj br. 28/2. Na ovaj način će biti još bliži korisnicima, obzirom da se radi o omiljenoj pješačkoj zoni građana Cetinja.

Cetinje: Kompanija m:tel preselila poslovnicu
Portal AnalitikaIzvor

Kako priliči m:tel-u koji od početka poslovanja u Crnoj Gori ima prijateljski odnos s korisnicima, povodom preseljenja poslovnice, m:tel je pripremio poklone. Svim prepaid korisnicima koji danas dopune račun u poslovnici u Cetinju darivaće duplirani iznos za slobodnu potrošnju. Duplirani iznos korisnik dobija u roku od 24 časa od trenutka dopune. Takođe, za sedam najboljih postpaid korisnika iz Cetinja Kompanija m:tel je obezbijedila vrijedni poklon pametni telefon Samsung Galaxy Express II 3815.

U ime nagrađenih Kompaniji m:tel se zahvalio bivši reprezentativac Crne Gore u rukometu Ratko Đurković, koji nije krio oduševljenje pažnjom koja mu je po drugi put ukazana od strane m:tel-a. Između ostalog istakao je: „Od samog početka rada m:tel-a sam zadovoljni korisnik ove mreže, kao i članovi moje familije. Naravno da ću ubuduće nastaviti da koristim usluge m:tel-a, kojem želim puno uspjeha u daljem radu.“

Podsjećamo da je u ovoj kao i u ostalim poslovnicama širom Crne Gore u ponudi bogata paleta telefona po najpovoljnijim cijenama. Ekskluzivno u m:tel-u je u ponudi najnoviji Huawei P7 i to počev od 1 euro uz Odaberi 28,9 postpaid paket, kao i Samsung Galaxy S5 počev od 1 euro uz Odaberi više 58,9.

 

 

 

 

 

 

Portal Analitika