Društvo

Telekom uz Spark.me

1006sparkmelogook
T
elekom će podržati najveću regionalnu internet konferenciju Spark.me, koja se u organizaciji firme doMEn, agenta registracije nacionalnog .ME domena, održati 19. i 20. juna u hotelu Mediteran u Bečićima, najavljeno je iz kompanije.

Telekom uz Spark.me
Portal AnalitikaIzvor

Spark.me je interaktivna konferencija posvećena promociji i unapređenju internet, u čijem je fokusu razvijanje kreativnosti posjetilaca i podsticanje novih biznis ideja, kroz učenje od međunarodno priznatih govornika.

Među govornicima na ovogodišnjoj konferenciji, organizatori ističu Alfa Rena, jednog od najboljih profesora menadžmenta, preduzetništva i inovacija u Evropi, Dejvida Armana, direktora za globalnu strategiju u Edelmanu, najvećoj nezavisnoj PR agenciji na svijetu, Skota Berkuna, autora nekoliko globalnih biznis bestselera, koji je održao preko 500 predavanja širom svijeta i Tonija Konrada, poznatog investitora iz Silicijumske doline i direktora about.me.

“Veliko nam je zadovoljstvo što smo u prilici da budemo dio konferencije Spark.me i podržimo njeno održavanje. Kao najveći internet provajder u Crnoj Gori, imamo odgovornost da promovišemo  informatičke kulturu i pozitivne aspekte i vrijednosti digitalne zajednice. U tom smislu, saradnja sa Spark.me je logičan izbor. Vjerujemo da će i naše korisnike obradovati ova vijest, i da će mnogi od njih biti posjetioci ove konferencije” – kazala je Varvara Lješković, direktorica marketinških i korporativnih komunikacija u Telekomu.

Najavljujući ovogodišnju konferenciju Spark.me, Nataša Đukanović, direktorica marketinga kompanije doMEn, naglasila je: " Veoma nam je drago što je Crnogorski Telekom prepoznao značaj ove konferencije i pridružio nam se u njenoj realizaciji. Kroz Spark.me, mi sprovodimo svoj program društveno-odgovornog poslovanja i podržavamo internet zajednicu u regionu, podstičući razvoj crnogorske start-up scene dovođenjem najpoznatijih svjetskih govornika iz marketinga, biznisa i preduzetništva.”

Karte za konferenciju se mogu kupiti preko sajta, po cijeni od 200 eura, odnosno 50 eura za studente. Studentske karte, kao motivacija za mlade željne znanja, namijenjene su studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija, koji su mlađi od 27 godina, kao i svima onima koji su diplomirali (ili će diplomirati) do maja 2014.

Portal Analitika