Društvo

Osumnjičen da je u krađi ugrizao radnika Volija

46voli
P
odgorička policija uhapsila je J.G. (33) iz Pljevalja, nastanjenog u Glavnom gradu, zbog sumnje da je u hipermarketu Voli počinio razbojničku krađu.

Osumnjičen da je u krađi ugrizao radnika Volija
Portal AnalitikaIzvor

Iz Uprave policije saopšteno je da se osnovano sumnja da je J.G. 6.maja počinio krivično djelo u objektu hipermarketa Voli, koji se nalazi u ulici Josipa Broza Tita u Podgorici.

J.G. je, kako se sumnja, iz tog objekta ukrao flašu alkoholnog pića „Jack Daniel’s“ i pokušao da se udalji iz marketa, kada ga je primijetio radnik obezbjeđenja B.M, koji je pokušao da ga spriječi u bjekstvu.

J.G. ga je tada, sumnja se, udario pesnicom u oko, a zatim i ugrizao za lijevu ruku.

»Nakon fizičkog napada na B.M, J.G. mu je, kako se sumnja, zaprijetio da će ga izbosti iglom, koju je imao kod sebe, nakon čega je uspio da pobjegne iz objekta«, saopšteno je iz policije.

Oštećenom B.M. je ukazana ljekarska pomoć u Kliničkom centru u Podgorici, gdje je konstatovano da je zadobio lakše tjelesne povrede.

Policija je, kako se navodi, nakon sprovedenih radnji brzo identifikovala J.G.

»Policijski službenici su potraživali J.G. koji se nalazio u bjekstvu do utorka, 3.juna, kada je uhapšen. On je uz krivičnu prijavu priveden zamjeniku Osnovnog državnog tužioca u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo«, kaže se u saopštenju.

(MINA)

Portal Analitika