Turizam

Pašticada fest 21. juna u Petrovcu

0406pasticadasnjokimaok
U
organizaciji Turističke organizacije opštine Budva i Opštine Budva 21. juna će se u Petrovcu održati manifestacija Pašticada fest, najavljeno je iz TO Budva.

Pašticada fest 21. juna u Petrovcu
Portal AnalitikaIzvor

Radi se o manifestaciji koja promoviše pašticadu, tradicionalno primorsko jelo, uz bogat muzički program i program za djecu.

-Cilj nam je promovisanje naše kuhinje, koja je ujedno i dio turističke ponude, ali i brend naše zemlje, kao i da se bogatim kulturno-umjetničkim programom privuče što veći broj posjetilaca i da mjesec jun, učinimo turistima interesantnijim. Turistička organizacija opštine Budva se potrudila da i ove godine pravim izborom izvođača obezbjedi zainteresovanost javnosti za dešavanja na Budvanskoj rivijeri, pa će nakon završenog kulturno-zabavnog i dječijeg programa, u večernjim časovima Doris Dragović, prirediti nezaboravan koncert na šetalištu pored obale.

Program Pašticada festa počinje u 18.30 sati, defileom Gradske muzike Budve sa budvanskim mažoretkinjama. Pola sata kasnije slijedi degustacija pašticade na štandu Udruženja šefova kuhinja Crne Gore i degustacija slatkiša na štandu “Slatki kutak”, a u 19.30 časova zakazan je dječiji program sa horom “Zvjezdice” iz Podgorice. U 20.30 sati održaće se koncert klape “Maslina”, dok manifestaciju zatvara koncert Doris Dragović, koji je zakazana za 22 sata.

Portal Analitika