Društvo

Bogdanović odgovorio Lekiću: Svome treba pomoći, a ne u poznim godinama ružiti svoju zemlju

0306bogdanovic
M
arko Miljanov napisao je da je čojstvo čuvati drugoga od sebe. To je bio i ostao moralni zakon Crne Gore i Crnogoraca. Radovao sam se i radio za dobro i uspjeh Crne Gore.  Radovao sam se uspjehu svakog građanina Crne Gore, jer je to i uspjeh Crne Gore. Prijestono Cetinje je ostalo onakvo kakvo jeste  i zato ova nagrada ide njemu, njegovim građanima, njihovom čojstvu i vrlinama grada države i grada heroja - stoji u reagovanju gradonačelnika Cetinja, Aleksandra Bogdanovića povodom jučerašnje izjave lidera Demokratskog fronta (DF) Miodraga Lekića.

Bogdanović odgovorio Lekiću: Svome treba pomoći, a ne u poznim godinama ružiti svoju zemlju
Portal AnalitikaIzvor

- Svome  treba pomoći i  podržati ga, a ne mrzovoljno i ljubomorno u poznim godinama  tužiti svoju zemlju,  njene demokratski  izabrane pojedince i prijestoni grad koji je uvijek znao da izabere… I to državi koja sve to više cijeni i vrednuje od onih koji se tako svete svojoj državi koja ih politički neće. Da čak i znaju nešto, ljudski bi to bilo sakriti a ne da pišu drugim državama. Neki su svoj čitav radni vijek proveli u drugim državama, a da od njih nijesu dobili ništa. Da bi vas u drugoj državi voljeli, moraju prvo da vas poštuju, vole i cijene u svojoj - naglasio je Bogdanović u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Podsjećamo, lider Demokratskog fronta Miodrag Lekić pisao je italijanskom ambasadoru u Crnoj Gori Vinćencu del Monaku u znak protesta zbog dodjelijvanja Ordena viteza italijanske zvijezde gradonačelniku Cetinja i funkcioneru DPS-a Aleksandru Bogdanoviću.

 

Portal Analitika