Abiznis

Luštica Divelopment: 50.000 eura KK Teodu

lustica
U
okviru programa kontinuirane podrške razvoju sportskih sadržaja u Crnoj Gori i jačanju povezanosti sa lokalnom zajednicom, kompanija Luštica Divelopment AD potpisala je danas ugovor o sponzorstvu sa košarkaškim klubom „Teodo“ iz Tivta u vrijednosti od 50 hiljada eura.

Luštica Divelopment: 50.000 eura KK Teodu
Portal AnalitikaIzvor

„Koncept projekta Luštica Bay je baziran na zdravom i aktivnom životnom stilu, stoga želimo da nastavimo podršku mladima i razvoju sportskih klubova u Crnoj Gori. Već smo imali prilike da na različite načine podržimo sportska udruženja, kako iz Tivta tako i iz drugih gradova. Naša želja je da se što više mladih aktivno bavi sportom i da na taj način usvajaju vrijednosti zdravog života, međusobnog druženja i podrške. Uz snažan osjećaj pripadnosti zajednici, jasan cilj i posvećenost radu mogu se postići zapaženi rezultati“, istakao je prilikom potpisivanja ugovora Ihab Kamel, izvršni direktor kompanije Luštica Divelopment AD.

Ovim ugovorom se nastavlja dugogodišnja saradnja sa KK Teodom, koji je kompanija Luštica Divelopment do sada pomogla sa 100 hiljada eura. Uzevši četvrto mjesto u Super ligi i peto mjesto u okviru Balkanske lige, klub je uspješno završio sezonu i time ostvario zapažene rezultate, što je i bio razlog da kompanija Luštica Divelopment ove godine pruži još značajniju podršku klubu.

Luštica Divelopment je, od početka djelovanja, uložila preko 500 hiljada eura u društveno odgovorne projekte u više crnogorskih gradova. Pored podrške sportskim timovima i organizacijama, ove godine će kompanija nastaviti sa pružanjem još snažnije podrške razvoju lokalne zajednice kroz kulturne aktivnosti i pomoć socijalno ugroženim kategorijama.

 

 

Portal Analitika