Društvo

Lidija Pantović glavna inspektorka MUP-a

zgradaok
V
lada Crne Gore, na predlog Ministarstva unutrašnjih poslova, imenovala je juče diplomiranu pravnicu Lidiju Pantović za glavnu inspektorku MUP-a pri Direkciji za inspekcijski nadzor.

Lidija Pantović glavna inspektorka MUP-a
Portal AnalitikaIzvor

- Komisija za kadrovska i administrativna pitanja Vlade Crne Gore, na  sjednici od 28. maja 2014. godine, razmotrila je predlog ministra unutrašnjih poslova da Vlada Crne Gore da saglasnost da se za glavnu inspektorku u Direkciji za inspekcijski nadzor, u okviru Direktorata za državnu upravu i lokalnu samoupravu, postavi Lidija Pantović, koja je konačnom odlukom ministra izabrana kao najbolje ocijenjeni kandidat. Daje se saglasnost ministru unutrašnjih poslova da za glavnu inspektorku u Ministarstvu unutrašnjih poslova - Direktoratu za državnu upravu i lokalnu  samoupravu – Direkciji za inspekcijski nadzor, postavi Lidiju Pantović,  diplomiranog pravnika, navodi se u Informaciji koju je juče usvojila Vlada.

Prema podacima sa sajta MUP-a, Pantović je rođena je 09.06.1969 godine u Bijelom Polju. Pravni fakultet završila je u Podgorici 21.12.1993 godine i stekla stručni naziv, diplomirani pravnik. Radno iskustvo stekla je u Opštini Mojkovac od 01.07.1994 godine na radnom mjestu pripravnik, od 1995 godine u istom organu radila je na upravno-pravnim poslovima iz oblasti boračko-invalidske zaštite, kadrovske pomoći, etažne svojine i posebnim referatima do 30.04.2002 godine. Na radno mjesto Republički inspektor rada postavljena je 07.05.2001 godine. 23.10.2006 godine imenovana je za upravnog inspektora u Ministarstvu pravde.  Od 01.01.2007 godine imenovana se nalazi u radnom odnosu u Ministarstvu unutrašnjih poslova i javne uprave.

Portal Analitika